TFF 2 Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta play-off ve ligde kalma mücadelesi için takımlar arasında kıyası bir mücadele devam ederken Beyaz ve Kırmızı Grup’ta Play-Off’a kalan takımlar ve ligden düşen takımlar da belli oldu.

BEYAZ GRUPTA PLAY-OFF’A KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Ligi ikici sırada bitirmeyi garantileyen Esenler Erokspor ile Vanspor, şampiyonluk durumuna göre Play-Off’a 3.turdan dahil olacak. Bucaspor, Vanspor’un ardından ligi 3 sırada bitirirken 1461 Trabzon ise ligi 4 sırada, Yeni Mersin İdmanyurdu ligi 5 sırada, Ankaraspor ise ligi 6 sırada bitirerek bitime 1 hafta kala play-off’a kalmayı garantiledi.

Fenerbahçe'de büyük yarış: Aziz Yıldırım mı? Ali Koç mu? Fenerbahçe'de büyük yarış: Aziz Yıldırım mı? Ali Koç mu?

LİGDEN DÜŞEN TAKIMLAR BELLİ OLDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 35. hafta maçları bu gün oynanan maçlarla tamamlandı. Bu gün oynan maçların ardından ligden düşen takımlar da belli oldu. Daha önce Adıyaman, Bursaspor ve Kırşehir’in düşmesi kesinleşmişti. Ligde kalma maçında Zonguldak Kömürspor, daha önce ligden düşmesi kesinleşen Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşılaştı. Zonguldak Kömürspor maçı 3-2 kazanmasına rağmen ligden düştü. Nazilli Belediyespor’un Ankara deplasmanından 1 puanla dönmesi Zonguldakspor’un düşmesine sebep oldu.

KIRMIZI GRUPTA PLAY-OFF’A KALAN TAKIMLAR

Kırmızı Grup’ta Amedspor, şampiyonluk ipini göğüslerken Kastamonuspor ise ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyerek play-off turuna kaldı ve play-off’a 3.turdan dahil olacak. Alagöz Holding Iğdır FK, Kasmanospor’un ardından ligi 3 sırada bitirmeyi garantiledi, son hafta maçları öncesi Menemen lig 4’üncüsü konumunda bulunurken Anagold 24 Erzincanspor ligde 5.sırada İskenderunspor ise son maçlar öncesi ligi 6 sırada bitirmeyi garantileyerek play-off’a kalmayı garantiledi.

LİGDEN DÜŞECEK TAKIM SON HAFTA BELLİ OLCAK

Kırımızı Grup’ta Denizlispor ile Uşakspor ligden düşmesi kesinleşirken Etimesgut Belediyespor,  Sarıyer, Belediye Derincespor ile Düzcespor ligde kalma savaşı son haftaya kaldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER