Akrabalarımdan bazıları bir paylaşım sitesine şöyle yazılar yayınlamış:

 

Türk olmasaydın ne olurdun diyorlar,

Vallahi mahcup olurdum...
Ey Türk üstte gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön. 
Millet başka milliyet başkadır. Birçok insan vardır ki, Türk olmasına rağmen, Türk milletinden değildir.

 

Vesaire vesaire....

Akrabalarım olduklarına göre Türk olmadıkları kesin. Yukarıdaki paylaşımlarda kendilerinin. Şaşırıp kalıyorum. Yarebbi diyorum insanlar ne hallere düşmüşler? Tarih, mekan, isimlere göre on iki-on üç dede geriye doğru Kürd olarak bilinen bu şahsiyetlerin yazdıkları şu yazılar beni hayrete düşürüyor. Arkadaş bırak o yazıları onlar yazsın. Sana mı kalmış? Ki O yazıları bir Türk dahi yazsa o dahi günaha veya ırkçılığa girer. Çünkü sıkıntılı sözler. Evet Allah beni Kürd ırkından kılmış. Öyle münasib görmüş. Eyvallah. Amenna. O Onun lütfudur serseran serçavan! Deriz. Çünkü beni böyle yaradan diğer milyarlarca insanı da öyle yaratmış ve öyle kendi ırklarına göre münasib kılmıştır. 

 

O halde eğer bir Türk'ü Allah, Türk yaratmasaydı isyan mı edecekti? Yoksa Allah öyle layık görmüş deyip elhamdulillah mı diyecekti? Şimdi ne demek oluyor ki Türk olmasaydın ne olurdun diyorlar, vallahi mahcup olurdum? Bu Allah'ı inkar değil midir? Bu Allah'ın layık gördüğüne isyan ve karşı koyma değil midir? Hele bunu Türk ırkına mensub olmayan biri paylaşırsa o zaman ne denir bu safsataya? O halde kendisi mahcup mu oluyor? -ki öyle- Kendisi mahcup durumundayken nasıl böyle bir yazıyı kaleme alabiliyor? Nasıl bir hezeyan içindedir anlamakta zorluk çekiyorum. Anlaşılıyor ki problemli bir durum. Anlaşılıyor ki hafv damarı hakim. Anlaşılıyor ki kendisini başkalarına farklı göstermeye çalışıyor asli ırkından utanıyor. Her neyse...

 

Derhal tövbe edip pişmaniyetini Allah'a arz etmelidir. Halkına mahcup duruma düşen bu zevatları Allah'a havale ederek mevzu ile alakadar 4 hadîs-i şerîf ile yazımıza son verelim.

 

"Babasından başkasına ait soy iddia eden soysuz yahut efendisinden başkasına intisaba kalkan köle Allahın meleklerinin ve bütün insanların lanetine uğrasın.Cenab-ı hakk bu gibi insanların ne tevbelerini ne de adalet ve şehadetlerini kabul eder." Veda Hutbesi

 

“Kim bile bile babasından başkasına soy iddiasında bulunursa, ona cennet haram olur.” (Buharî, Faraiz, 29; Müslim, İman, 112,114,115).

 

“Babalarınızdan yüz çevirmeyin. Kim babasından yüz çevirirse (soyunu başkasına dayandırırsa), bu bir küfür olur.” (Buharî, a.g.y; Müslim, İman, 113).

 

Soyunu kendi babasından veya dedesinden başkasına nispet eden, kendi babasından başkasına baba diyen kimse küfr/nankörlük etmiş olur. Bunu bile bile yapan kimseye cennet haram olur (Bkz. Buhari 4326, Muslim 115, Ebu Davud 5115)