Sayın Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanlarına ve Kıymetli Dostlarıma;

Geçtiğim günlerde yaşadığım kalp krizi sürecinde, sizlerin inanılmaz destek ve özverili çalışmalarınızla karşılaştım.
Bu zorlu zamanda benimle ilgilenen her biriniz; sağlık durumumun en iyi şekilde yönetilmesi için gece gündüz demeden çalıştınız. Size olan minnettarlığımı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalabilir, ancak içtenlikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Başta Hastane Başhekimimiz Sn. Doç. Dr. Remzi Sarıkaya'ya, sakin ve güven veren tavrıyla her zaman yanımda olduğunu hissettiren, detaylı bilgilendirmeleriyle beni rahatlatan, ilk günden taburcu olduğum güne kadar ilgi,
alakası ve göstermiş olduğu yaklaşımı için teşekkür ederim.

Kariyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Görkem Ayhan'a, uzmanlığı ve deneyimiyle beni tedavi sürecimde yönlendirdiği için müteşekkirim. Empatiyle yaklaşımı ve detaylı açıklamalarıyla beni bilgilendirmesi, tedavi sürecimin daha kolay atlatılmasını sağladı.

Hizmet Destek Müdürü Ümit Kızılay'a da teşekkür etmek istiyorum. Organizasyon ve koordinasyonunun yanı sıra, personelin motivasyonunu yüksek tutarak tedavi sürecime büyük katkı sağladı.

Sizlerin fedakarlığı ve özverisi, sağlık sektöründe çalışanların ne denli değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Her biriniz, mesleğinize duyduğunuz saygı ve sevgiyle, hastalarınızın hayatında büyük fark yaratıyorsunuz. İyi ki varsınız ve iyi ki bu zorlu süreçte benimleydiniz.
 
Yoğun Bakım Ünitesi'nde çalışan tüm doktorlara, hemşirelere ve yardımcı personele, profesyonel ve samimi tutumlarınız sayesinde kendimi her zaman güvende hissettim. Bu bağlamda, hastane çalışanlarına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 

Ayrıca, hastanede bulunduğum zaman diliminde ziyaretime gelen; Sivil Toplum Kuruluşlarına,
Belediye Başkan Adaylarımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür ederim. 

Son olarak her daim yanımda olan ve destekleri ile moral bulmamı sağlayan aileme ve dostlarıma da sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin desteği ve duaları olmadan bu süreci başarıyla atlatamazdım.

20 yıldır diyaliz hastası olan Vanlı Resul Bingöl yardım eli bekliyor! 20 yıldır diyaliz hastası olan Vanlı Resul Bingöl yardım eli bekliyor!


En derin saygı ve teşekkürlerimle,
Abdulhadi Arvas

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ