Ömer Uğur Saç Ekim ve Estetik Grubu, seçkin kadrosu ve memnuniyet odaklı uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile etik ilkeler ışığında, sektörde öncü uygulamalarda fark yaratarak, sağlıkta dünya markası olmak misyonu ile kurulmuş ve ilk hastasını Şubat 2000’de kabul etmiştir.

Türkiye’yi dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştıran Ömer Uğur, JCI akreditasyon kalite belgesini alan (Joint Commission International) Türkiye’nin ilk 3 Dünyanın 17 merkezidir.

Ömer Uğur uzmanları, bilgi ve birikintilerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli, hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı, tedavi ünitelerini ve modern mekanı ile sağlıkta güvenin adresidir.

Saç ekimi, lazer epilasyon, cilt bakımı, cilt ve saç PRP, dermaroller, estetik, zayıflama, iğneli epilasyon vb. branşlarda referans merkezidir.

Yurt içi ve yurt dışı alanlarda pek çok ilke imza atarak sağlık hizmetleri standardının yükselmesine öncülük eden Ömer Uğur, uluslararası tanı, tedavi yöntemleri ile ilimizi batıda başarıyla temsil etmektedir.

Batı ve Doğu anadolu’da bulunan yakın il, ilçelerimizden hasta kabul eden Ömer Uğur, her yıl daha fazla sayıda insana güvenli bir ortamda estetik olmanın rahatlığını yaşatan bir marka merkezidir.

Editör: TE Bilisim