Tasarımları ve ürün kalitesiyle giderek dikkatleri üzerine çeken Divaslove markası mücevher olgusuna bambaşka bir anlam katmayı sürdürürken kadınların en büyük tutkusu olan küpe kavramını da estetik dokunuşlarla süslüyor. Gün boyu ilgi çekici parlaklıklar ve küçük fısıltılarla kulaklardaki en güzel eşlikçilere dönüşen küpe modellerini şimdilerde Divaslove sayfalarında bulmak hiç de zor değil.

Üstelik Divaslove online sayfalarında farklı beğeni ve gustoya hitap edecek olan bir değil tam 4 ayrı küpe kategorisi var.

1 - Tektaş,

tektaş küpe

2 - tasarım,

kalp küpe

3 - renkli taş

renkli küpe

4 - zümrüt küpe

zümrüt küpe

kategorilerinden oluşan bu başlıkların sayfalarına girdiğinizde bambaşka bir dünya ile karşılaşacaksınız.

Zarif küpe modellerinden tutunda göz alıcı, dikkat çekici, günlük, sportif ya da ihtişamlı küpe modellerinin her biri bu sayfalarda sizleri bekliyor olacak. Sarı altın, beyaz altın ya da son zamanların en popüler mücevher teması olan rosequarts altın metaliyle harmanlanmış olan en güzel pırlantalı küpe modelleri, harika renkli taş küpe modelleri ya da görkemli elmas küpe modelleri bu sayfalarda sizleri bekliyor.

Yine pırlanta taşların işlendiği halka küpeler, sevginin en güzel anlatım yöntemi olan pırlanta taşlı sempatik kalpli küpe modelleri, nazarlıklı küpe modelleri, renkli taşlı fullcolor küpe modelleri bu sayfalarda sizleri bekleyen en güzel tasarımlardan. Ayrıca bu tasarımlarda çok farklı ve orijinal dokunuşlarla karşılaşabileceksiniz. Kısacası günlük anlamda kullanabileceğiniz sportif – casual giysilerinizle takabileceğiniz için Divaslove’nin kapısını çalabilirsiniz.

Yanı sıra özel gecelerde, davet, toplantı ya da kokteyllerde takabileceğiniz harika ışıltılara sahip olan görkemli küpe modelleriyse yine Divaslove sayfalarında yer almakta. Zamana meydan okuyabileceğiniz ve hiç kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz küpe modelleri için kapıları aralama zamanı.

Adres:

Editör: TE Bilisim