ŞEHRİVAN ÖZEL - Aday belirleme sürecinin sonuna gelen Ak Parti büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını belirleme konusunda çalışmaları neticelendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde bir törenle 26 ili açıklayan AK Parti’nin önümüzdeki günlerde de Van’ın da aralarında olduğu birçok büyükşehir ve ilin belediye başkan adayının resmi açıklamasını yapacağı öğrenildi.

15 Ocak'ta ATO Congressium'da 17 büyükşehrin yanısıra 31 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. O toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, isimler üzerinde titiz bir çalışma yürütülüyor. ATO'daki toplantıda 48 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. 48 il içinde en çok merak edilen iller olan Ankara ve İzmir gibi kentlerle birlikte Van gibi illerde adaylarının kim olacağı netleşmiş olacak.

ARVAS İSMİ KULİSLERE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor

Öte yandan 15 Ocak’taki tören öncesinde AK Parti’nin Van adayının önceki dönem milletvekili Abdulahat Arvas olduğu kulisi Şehrivan Gazetesi tarafından paylaşıldı. Gündeme bomba gibi düşen o kulis sonrasında Arvas’ın aday olacağı ile ilgili herhangi bir yalanlama ise yapılmadı. Henüz resmi tebliğ yapılmayan Arvas’ın isminin 15 Ocak’ta açıklanması bekleniyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: