31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Van Büyükşehir Belediyesi’nden aday adaylığını açıklayan Vefa Group Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Veysel Ürüm çalışmalar kapsamında parti teşkilatlarına ziyarette bulunarak, vaatlerini anlattı ve destek istedi.

“BUGÜNE KADAR VANLA İLGİLİ HİÇBİR ŞEYE DUYARSIZ KALMADIM”

Aday adayı Ürüm ilk olarak, AK Parti Van İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Emre Güray’la görüşen Ürüm, AK Parti’nin Van’da başarılı olması için geçmişte olduğu gibi bu süreçte de çalışacağını belirterek, “Emre başkanımızla hem adaylık sürecini hem de şehrimizi konuştuk. Aklımızdan, gönlümüzden geçen projeleri, çalışmaları istişare ettik. Bu şehre sevdalıyım. Bugüne kadar Vanla ilgili hiçbir şeye duyarsız kalmadım, kalamazdım. Van’ın artık gerçek bir belediyeciliğe ihtiyacı var. Şehrin menfaatleri her şeyin önüne geçmeli. Bu şehri tarımıyla, turizmiyle, sanayisiyle, ekonomisiyle bölgesinin lideri yapabiliriz. Değerli başkanıma misafirperverliği için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“KENDİMİZE GENÇLERİ ÇOK YAKIN HİSSEDİYORUZ”

Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı

Başkan Ürüm’ün bir sonraki durağı AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı oldu. Ürüm, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen görüşmede aday adayı Ürüm, gençliğin seçimde lokomotif görevi göreceğini ifade ederek, “Gençliğe çok güveniyoruz. Türkiye’de seçimin kaderini genç seçmenin tercihleri belirliyor. Ak gençlik bugüne kadar çok önemli işler yaptı, bundan sonra da yapacağına şüphemiz yok. Biz de kendimize gençleri çok yakın hissediyoruz. Onlardan gelecek desteği çok önemsiyoruz. Gençlerle ilgili projelerimizi, düşüncelerimizi başkanımızla paylaştım. Nezaketi ve konukseverliği için müteşekkirim” diye konuştu.

“SOSYAL VE KÜLTÜREL PROJELERİN BAŞINDA KADINLAR BULUNACAK”

Son olarak AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret eden Ürüm, başkan Havva Duran tarafından karşılandı. Ürüm, aday olması halinde kadınlarla birlikte uyum içinde süreci yöneteceklerini aktararak, “Havva hanım bu partinin emektarlarından. Çok uzun yıllar teşkilatıyla birlikte gece-gündüz demeden çalıştı. Bizde aday olduktan sonra kendisinin fikir, öneri ve görüşlerini alalım istedik. AK Parti’nin 22 yıllık başarısında hiç şüphesiz kadınların payı çok çok fazladır. Van, ak belediyecilik tanıştığı zaman kadınlar gerçekten çok daha etkin bir şekilde hayatın içinde olacak. Sosyal ve kültürel projelerin başında kadınlar bulunacak. Sayın Başkanımıza bizi dinlediği, vaktini ayırdığı için teşekkürü bir borç biliyorum. Sağ olsun var olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ