Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Emre Güray, 08 Mart 2023’te Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanı olarak atanmıştı. Güray, yıllarca AK Parti bünyesinde farklı kademelerde görevler aldı. İl Başkanlığı sürecinde birinci yılını dolduran Güray, geçen bir yıla dair açıklamalarda bulundu.

Van’da yeni pist yapılıyor Van’da yeni pist yapılıyor

“BU PARTİNİN BİR EVLADIYIM”

Başkan Güray, Van’a hizmet etmekten hiçbir zaman geri durmadıklarını belirterek, “Şehrimize aşığız. Bu şehrin gelişmesi için hizmet ediyoruz. Van’ımız gerçekten her şeyin en iyisine layık. İktidarımız zamanında şehrimize birçok önemli hizmet ve hizmetler geldi. İstiyoruz ki bu hizmetler hiçbir zaman kesilmesin. Bunun için çalışacağız. Elimizden geleni yapacağız. İl Başkanı olmadan öncede partimizin çeşitli kademelerinde yıllarca görev aldım. Bu partinin bir evladıyım. Bir yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız tarafından il başkanı olarak görevlendirildik. Böylesi önemli bir görevde Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde temsil etmekten onur ve şeref duyuyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana il ve ilçe teşkilatlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Yine hemşerilerimize kapımız her zaman açık. Vatandaşlarımızla gayet iyi bir bağımız, diyalogumuz var” dedi.

“GÜNÜN SONUNDA İSTİYORUZ Kİ KAZANAN VAN OLSUN”

31 Mart seçimlerinin şehrin kaderi açısından önem çok önem arz ettiğini ifade eden Güray, “Yerel seçimlere artık çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfından vites yükseltip çalışmalarımızı daha da yoğun bir şekilde sürdürmeliyiz. Özellikle bize gönül veren vatandaşlarımız bu süre zarfında daha da yoğunlaşmalı. Eğer bu şehri AK belediyecilik gelirse, Van’ımız gerçekten kabuğunu kıracak. 14 belediyeyi de kazanabiliriz. Hemşerilerimiz artık hizmet istiyor, belediyecilik istiyor. Bunun yolu da AK Parti’den geçer. Hani bizimle özdeleşmiş bir söz var. Yaparsa ‘AK Parti’ yapar diye. Bu gerçekten böyle. Diğer partilerin yaptıkları ortadadır. Ülkemizi kalkındıran, bu günlere getiren partimizin yaptıkları da ortadadır. Günün sonuna istiyoruz ki kazanan Van olsun” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ