Muhammed Çalağan mesajında; "Hedef 2023 vizyonu'yla 20 yıllık icraatlerimizin plan ve düzenini inşa ederken bir yılın daha sonuna geldik. 

2024 yılının sağlık, huzur ve tüm ümmet için hayırlı başlangıçlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Devlet olarak ilk yüzyılını geride bırakıp, "Türkiye Yüzyılı" dediğimiz ikinci asrımızda büyüyen Türkiye için hayallerimiz ve yapacaklarımız var.

Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici çalışmalara hız katarak, ortak akılla ve istikrarlı büyüme hedefiyle Türkiye’yi dönüştürme yolunda 2024 yılında yine aktif bir şekilde çalışacağız.

Geride bıraktığımız 2023 yılında devlet ve millet olarak çok şeye tanık olduk. 

Özellikle 6 Şubat depremiyle derinden sarsıldık. Ama devletimiz tüm imkânlarıyla sahada ve vatandaşlarımız için çalışıyor. 

Öğretmenlerin ek ders ücreti ne kadar olacak? Öğretmenlerin ek ders ücreti ne kadar olacak?

Yeniden yapılanmaya giren şehirlerimiz inşallah eski düzenine kavuşacaktır.

Ve tabii ki sadece bizim değil, bir ümmetin derdi olan, Peygamberimizin ilk Kıblesi olan, değerli büyüğümüz Mehmet Akif İnan’ın tabiriyle düşümüzde gördüğümüz Mescid-i Aksa'nın topraklarında zulmün her türlüsüne şahit olan Filistinli kardeşlerimize sabır ve cesaret diliyorum. Şehit olanların mekânı cennet, makamları Ali olsun.

Değerli hemşehrilerim, 2023 yılında yaptıklarımız, saha çalışmalarımız, mücadelemiz belli. 

Unutmayalım ki; fikirler etki gücüyle değil, doğruluğuyla dikkate alınır ve fikrin gücü muhatabı ikna etmesinden doğar.

Bizler siyasetiyle mağlub etmeyi değil, ikna etmeyi dert edinerek yola devam ediyoruz. Kötülük her yere yayılabilir ama daima iyiliğin kazanacağına inanarak, biliyoruz ki Türkiye'nin yolu ve bahtı açıktır.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile millet olma bilincimiz birlik içinde her problemi aşmaya yetecektir. 

Yeter ki gönülleri yaralayan değil, onaran sözler söyleyelim. Hem ne demişti eskiler; gönle giden 10 kapıdan biri hep açıktır. O açık kapıyı bulduğumuz zaman diğer 9 kapıda açılacaktır.

Bizler gönüller yaparak çıktığımız bu yola, demokrasi gücünün etkin ve toplumun her kesimine sosyal devlet anlayışını hissettirmeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile yeni yılınızı tebrik ediyorum. 2024 yılının Vanlı hemşehrilerimiz, Ülkemiz, Devletimiz ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Editör: Necmettin Dursun