Aksa Van Doğalgaz Şirket Müdürü Müsayip Akyüz, “Vatandaşlarımız mobil şubemizde tüm abonelik işlemelerini yapabiliyor. Ayrıca eylül ayının sonunda Çaldıran ve Gevaş şubelerimiz açılacak, Van merkezde ise yeni şubemizi hizmete almak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

KESİNTİSİZ HİZMET SUNMAK İÇİN MOBİL HİZMET

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 2024 Mayıs ayına kadar tüketilecek aylık 25 metreküp doğal gazın devlet tarafından karşılanacağının açıklanması ve ısınma mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Van ilinde son dönemde doğal gaz yönelik talepte önemli bir artış yaşanıyor. Kent genelinde 180 bin 714 abonesine çevreci, ekonomik ve konforlu enerji doğal gazı güvenle ulaştırırken müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, vatandaşlara daha hızlı ve kesintisiz hizmet sunmak için hizmet noktalarını çeşitlendirmeye devam ediyor.

MOBİL ŞUBE SAHADA VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Vatandaşları hızla doğal gazla buluşturmak için yatırımlarını artırdıklarını ve hizmet ağlarını genişlettiklerini, yılsonunda ise 20 bin konutun daha doğal gaza erişimini sağlamayı hedeflediklerini açıklayan Aksa Van Doğalgaz Şirket Müdürü Müsayip Akyüz, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken üstün kalite anlayışımızdan ödün vermemek temel önceliklerimiz arasında bulunuyor. İlimizde yaşanan dönemsel talep artışını karşılamak için etkin adımlar atıyor, artan talebi yönetirken müşteri memnuniyetini daima en yüksek seviyede tutmayı hedefliyoruz. Bu bakış açımızdan hareketle yakın dönemde vezne sayımızı sekizden on ikiye çıkardık. Mobil şubemiz de sahada vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımız mobil şubemizde tüm abonelik işlemelerini yapabiliyor. Ayrıca eylül ayının sonunda Çaldıran ve Gevaş şubelerimiz açılacak, Van merkezde ise yeni şubemizi hizmete almak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

Adıyaman'daki olaya ilişkin Valilik'ten açıklama Adıyaman'daki olaya ilişkin Valilik'ten açıklama

GÜNLÜK İŞLEM HACMİ YÜZDE 80 ARTTI

Merkez şubedeki günlük işlem hacminin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 80 arttığının bilgisini veren Akyüz, “Tüm abonelik işlemlerinin yapılabildiği mobil şubemiz bölgemizde rotasyonlu olarak hizmet verecek, vatandaşlarımız mobil şubemizin güncel konum bilgisini aksadogalgaz.com.tr web adresimiz üzerinden takip edebilir. Aksa Van Doğalgaz olarak vatandaşlarımıza çözüm odaklı hizmet için operasyonel çalışmalarımızı artırarak ilerlemeye devam ediyoruz” diye konuştu. Akyüz ayrıca, abonelerin sözleşme yenileme ve abonelik başvurusu gibi birçok hizmeti şubelere gitmeden e-Devlet üzerinden de gerçekleştirebildiğini ifade etti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ