Amedspor Başkanı Aziz Elaldı dün gece Şehrivan TV’de yayınlanan Kubilay Önay ile Spor Şehri Van programında telefon bağlantısı gerçekleştirerek önemli açıklamalarda bulundu.

Borsada tarihi rekor! Borsada tarihi rekor!

“BİZ DOSTLUK VE FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE HAREKET ETTİK

Amedspor Külüp Başkanı Aziz Elaldı, Şehrivan TV’de yayınlanan Kubilay Önay ile Spor Şehri Van programında telefon bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Amedspor sadece mekânsal olarak Diyarbakır’da, ülkenin tamamında seyirci kitlesi olan bir takım olduğunu belirten Amedspor başkanı Aziz Elaldı, “Biz diğer takımlarla iletişimlerimizi dostluk ve Fair Play çerçevesinde hareket ettik. Çoğu gittiğimiz yerlerde kötü tezahürat kötü nameler maruz kalmamıza rağmen onu basına yansıtmadık biz aynı şeyi yapmayınca onlar da artık yapmamaya başladı.”

Başlıksız 8

KASTAMONU MÜSABAKASINDA ÇOK GÜZEL AĞIRLANDIK

Sözlerini şu sözlerle devam ettiren başkan Elaldı, “Kastamonu’na gidiyorsun iki takımda 33 maçlık emeğini bir maça getirip bağlamış yani resmen bir final maçı ve dostluk havasında geçti.  Şehirde belediye başkanı, STK temsilcileri, Kulüp başkanları tarafından çok güzel ağırlandık çok güzel misafir edildik ve dostluk içerisinde karşılaşma sona erdi.

BÖLGEDEKİ ÇOCUKLAR ARTIK HER ÇOCUK AMEDSPORLU

Biz bu halk için bu yola çıktık bu halka olan burcumuzu ödemek için yola çıktık ve bu halka olan borcumuzu da ödediğini aktaran Elaldı, “Bölgedeki çocuklar artık ne Galatasaraylı nede Fenerbahçeli artık her çocuk Amedspor takımını tutmaya başladı, bunu yapmaya çalıştık biz spor dostuyuz böyle yola çıkarak bugünkü başarıyı Fair Play çerçevesinde yaptığımız uygulama sonucunda geldiğimizi düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-ŞABAN BEYAZSAÇ