Elazığ’da et yiyen 'Sarıkız Örümceği' görüldü Elazığ’da et yiyen 'Sarıkız Örümceği' görüldü

Geçtiğimiz günlerde Somaspor'u deplasmanda tek golle yenen Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluğunu duyururken, 500 bin olan İnstagram hesabındaki takipçi kitlesine sadece 9 günde 100 bin yeni takipçi kitlesi ekleyerek bir ilke imza attı.

AMEDSPOR: TEŞEKKÜRLER 12 NUMARA

Açıklama yapan Amedspor Kulübü, “Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, kulübümüzün güncel haberlerini, maç bilgilerini ve diğer etkinlikleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu platformlarda paylaşılan içerikleri beğenerek, yorum yaparak ve paylaşarak kulübümüzün sosyal medya hesaplarını daha geniş kitlelere ulaştırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler 12 numara!” ifadelerini kullandı.

AMEDSPOR SOSYAL MEDYASI 601 BİN TAKİPÇİYE ERİŞTİ

Amedspor’un resmi Instagram hesabı, özellikle sosyal medyadan elde ettiği etkileşimler ile birlikte 601 bin takipçiye ulaşarak dört büyüklerin ardından Türkiye’deki en fazla takipçiye sahip instagram hesabı olmaya devam ediyor.

AMEDSPOR HEPSİNİ GERİDE BIRAKTI

Diyarbakır ekibi, Trabzon haricinde Anadolu kulüplerinin tamamını geride bırakırken, dört büyüklerin ardından ise beşinci sıradaki yerini korumayı başardı. Buna göre liste işte şu şekilde:

Galatasaray: 15.2M

Fenerbahçe: 10 M

Beşiktaş: 6.4 M

Trabzonspor: 1.2 M

Amedspor: 601 K

Adana Demirspor: 448 K

Samsunspor: 311 K

Bursaspor: 253 K

Kaynak: mücadele gazatesi