Aşiret paketin ömrü geçtiğimiz yıl aslında doldu. Volkswagen ise Türkiye gibi sedan Passat’ın aşırı derecede sevildiği ülkeler için üretim süresini uzatsa da geçtiğimiz günlerde Passat yenilendi ve sadece stationwagon kasa tipi satılacağını duyurdu. Bunun üzerine kullanıcılar yeni alternatifler aramaya başladı.

WOLKSVAGEN AŞİRET PAKETİNİN YERİNİ SUPER B ALACAK

Bu alternatifler arasında şüphesiz en dikkat çeken model Skoda Superb oldu. Passat modelinin uzaktan akrabası olarak sayılabilecek Superb modeli ülkemizde birçok nesli ile oldukça sevildi ve özellikle son dönemlerde makam aracı olarak kullanımı artmaya başladı. Arka koltuktan ön koltuğu ayarlayabilmek gibi birçok makam özelliğine sahip olan Superb’in yeni nesli de oldukça merak ediliyordu.

YENİ SKODA SUPERB SEDAN FORMATINDA

9. nesli ile karşımıza çıkacak olan Volkswagen Passat, sedan karosere ve doğal olarak 'aşiret paket' sevdasına da son veriyor. Yeni nesil Superb ile ilgiliyse ilk görüntüler gelmeye başladı. Yeni Superb eskisi gibi sedan formatında bir liftback olarak kullanıcılara sunulacak. Bu da Superb kullanıcılarının şüphesiz en sevdiği özellik olan oldukça geniş bir yükleme alanı ve bagaj anlamına geliyor.

BMW’DEN FEYZ ALINDI

Gelen ilk görsellere bakıldığındaysa aracın genel olarak hatlarının fazla bozulmadığını söyleyebiliriz. Sadece ön tarafta BMW’den feyz alarak böbreklerinin biraz daha büyüdüğünü ve LED farların biraz daha küçüldüğünü görüyoruz. Arka tarafta ise karakteristik stop lambalarını ve Skoda yazısını görüyoruz. İç kısımla ilgiliyse herhangi bir görsel yayınlanmadı.

CHP Genel Başkanı Özel’den Amedspor açıklaması CHP Genel Başkanı Özel’den Amedspor açıklaması

skoda-superb-2023-00005skoda-superb-2023-00011skoda-superb-2023-00008Sedan-Passatin-en-buyuk-rakibi-ve-ayni-zamanda-akrabasi_-2024-yeni-Skoda-Superbskoda-superb-2023-00020

Kaynak: SHİFTDELETE.NET