Canım babacığım seni çok seviyorum seninde bunu bildiğinden eminim, çünkü ben duygularını belli eden bir çocuğum. Her sabah uyanır uyanmaz sana sarılmak için hemen yatağına geliyorum çünkü sana sarılmak beni mutlu ediyor.


Ve seninle zaman geçirmekte, benim için çok önemli keşke, bana biraz daha zaman ayırabilsen senden daha çok şey öğrenebilirim ama olsun babalarımızın tek işleri biz değiliz ki. Babalarımızın bir çok  işleri vardır. Bu işlerin en önemlisi ise eve ekmek getirip her ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bence baba evin çatısıdır evin duvarlarıdır anne ise evin içindeki eşyalarıdır. Her ikiside kolay şeyler değildir. O yüzden babalarımızın yoğunluklarını anlamamız gerekir. Ve bir çocuğun babasıyla bir sürü anılarının olması lazım. Benimde babamla bir çok güzel anılarımız var. Ve bence her çocuğun babasıyla ortak bir şarkısı olmalı tıpkı bizim gibi...


Ve babacığım bana değer verdiğin için beni hep çok sevdiğin için ve bütün isteklerimi yerine getirdiğin için ve beni her daim sevdiğin için sana çok teşekkür ederim.
Her çocuğun babası gibi sende benim kahramanımsın.


Canım babacığım inşallah hep sağlıklı, huzurlu ve mutlu olursun doğum günün kutlu olsun CANIM BABAMM