Van’da seçim hareketliliği ve heyecanı devam ederken, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas da alandaki çalışmalarına hız verdi. 7’den 70’e herkesi ziyaret eden Arvas, sorun ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Abalı Kayak Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Arvas, gençlerin işsizlik ve istihdam taleplerini dinledi.

Yoğun seçim ziyaretlerini sürdüren Arvas, Görentaş bölgesindeki Şehitler Çeşmesinde 2020 yılında Bahçesaray’da çığ felaketinde hayatını kaybeden şehit ve vatandaşları anma programına katıldıktan sonra Edremit Kıraathanesinde gençlerle bir araya geldi. Arvas, daha sonra ilçe meydanındaki esnafı ziyaret etti. Arvas, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesinde lösemili çocuklara ziyaret ederek, hediye dağıttı. Arvas, son olarak ilk günkü programını İki Nisan Caddesindeki kafelerde gençleri dinleyerek bitirdi. Temponun ve enerjinin düşmediği seçim çalışmalarında sonraki gün AK Parti Bostaniçi Mahalle Başkanlığında halkla buluşan Arvas, buradan Maraş Caddesine kadar yürüyerek esnafları ziyaret ederek, sorunları dinledi.  

Dünyada bir ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazandı Dünyada bir ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazandı

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti İpekyolu, Tuşba, Edremit ilçe başkanları, belediye başkanları ve yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde konuşan Büyükşehir Başkan adayı Abdulahat Arvas, Van’ın sorunlarına vakıf olduklarını ve tüm ilçelerde güzel işlere imza atacaklarını vurguladı.

“İDEOLOJİLERE SAPLANIP KALMAK ŞEHRE HİZMET ETMİYOR”

Arvas, şehrin kronik sorunları başta olmak üzere tüm sorunlarına samimiyetle eğileceklerini ifade ederek, “Gün geçtikçe çalışmalarımız yoğunlaşıyor. Şehrimizin, gençlerimizin, esnaflarımızın bizden, partimizden beklentileri var. Bu beklentileri gerçek manada karşılamak için çok çalışıp, şehrimizi ‘hizmet belediyeciliği’yle buluşturmamız lazım. Bunu yaptığımız takdirde şehrimizin gelişmesi açısından bir kırılma noktası oluşturabiliriz. Van’ımız ülkemizin en güzel coğrafyalarından biri. Üretim, istihdam, belediye hizmetleri noktasında sorun ve sıkıntılar olduğunu görüyoruz.

Bu sorun ve sıkıntılardan kurtulmak için 31 Mart’ta şehrimiz için, geleceğimiz için oy kullanmalıyız. İdeolojilere saplanıp kalmak şehre hizmet etmiyor. Yolumuz uzun, vaktimiz kısa. Amacımız şehrimizi ileriye taşımak. Van şehri hak ettiği ve layık olduğu hizmetleri alacak. Van’ın sorunlarını da çözümlerini de çok iyi biliyoruz, eser ve hizmet siyasetiyle Van’ı dönüştüreceğiz” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ