Göreve geldiği günden beri bir yandan mahalle ve hane ziyaretleri gerçekleştiren öte yandan esnafın ve vatandaşların sorunlarını bire bir dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam eden AK Parti İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Başkan Kuşan, İpekyolu ilçesinin en büyük mahallelerinden olan Bostaniçi’nde, Samancılar meydanı mevkiinde bulunan yolun aktif bir şekilde kullanılması için harekete geçti. Kuşan’ın girişimleri sonucu bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmayan ve sorunlu olan yol İpekyolu belediyesi tarafından programa alındı.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUM”

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, belediye yetkililerinden bilgi alan Başkan Kuşan, “Bugün bizim için özellikle de Bostaniçi mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli bir konuyu çözüme kavuşturduğumuz için mutluyum. Samancılar meydanındaki bu yolun açılıp, aktif şekilde kullanılmasıyla ilgili mahalle halkının çok uzun süredir talebi vardı. Biz de İpekyolu Belediyesi’ndeki yetkililerle görüşerek yolu yatırım programına alınmasını istedik” dedi.

İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti

“HALKIMIZIN HAYAT KONFORUNU YÜKSELTMEK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ”

Kuşan, şehrin yapısını iyi bildiğini belirterek, “Buraları çok iyi bilirim. Çocukluğum, gençliğim bu mahallelerde geçti. Vatandaşlarımız hayatını kolaylaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Van’ımızın en prestijli, en merkezi mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımız da şehrin çeper mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımız da hizmetin en iyisine layıktır ve bunu hak ediyor. Halkımızın hayat konforunu yükseltmek için canla başla çalışacağız. Hizmet belediyeciliğini bu memlekete kazandıracağız” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ