Van’da 10 yıldan uzun süredir gündemden düşmeyen, açılışı yılan hikayesine dönen Van Mall AVM, 23 Aralık’ta açılışa hazırlanıyor. Yıllardır atıl durumda bekleyen alışveriş merkezinin yeni konseptiyle açılışa hazırlandığını söyleyen Van Mall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özdek, 23 Aralık’ta açılışın gerçekleşeceğini belirtti.

KKM'de parası olanlar dikkat! Merkez Bankasından önemli karar! KKM'de parası olanlar dikkat! Merkez Bankasından önemli karar!

“2 BİN 500 İNSAN BURADAN EKMEK YİYECEK”

Wanhaber.com'un haberine göre; AVM’nin açılmasının ardından çok sayıda istihdam sağlanacağını dile getirerek; “156 dükkândan oluşan alışveriş merkezimizin 23 Aralık’ta açılışı söz konusu olacak. Yönetim olarak burayı bir kiralama şirketine verdik. AVM içerisinde bir takım değişiklikler de olacak. 2 bin 500 insan buradan ekmek yiyecektir. Van için ciddi bir katma değer sağlayacağını düşünüyorum. Bu işyeri yıllardır kapalı olan bir AVM ve kapalı olmasından dolayı çoğu insanın da merak konusu oldu. Bizler de buranın bir an önce açılması gerektiğini düşünerek kurumsal markalarla farklı bir konsept içinde açmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“VAN’A YARAR SAĞLAYACAK”

Van Mall AVM’nin, Van’a hareketlilik katacağını aktaran Özdek, “Van’a gerek turizm gerekse de ticaret anlamında büyük bir yarar sağlayacak. Van Mall AVM’yi açtığımız zaman kent meydanıyla da bütünleşerek Van’a ciddi bir aksiyon kazandıracak, içeride çalışmalarımız başladı ve yakın zamanda da tüm kurumsal markalarımızı getirip burayı hizmete açacağız. Van’ın merkezinde yer alan böyle bir yerin kapalı olması da doğru değildi. Buranın halka kazandırılması, Van’a hizmet sunması gerekir. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. 23 Aralık tarihine kadar çalışmalar bitirilmiş ve AVM açılmış olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ