Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın gelişi ile olumlu bir hava yakalayan Beşiktaş, Rams Başakşehir galibiyetiyle milli araya moralli girdi. Bu arayı fırsat olarak gören siyah-beyazlılarda gözler transfere çevrildi.

ARJANTİN'DEN SAĞ BEK TRANSFERİ

Arjantin basınında TYC Sports'tan Germán García Grova'nın haberine göre; Siyah-Beyazlıların, Arjantin Premier Lig ekiplerinden Estudiantes forması giyen Leonardo Godoy'un transferi için kulübüyle anlaştığı iddia edildi.  Germán García Grova, Arjantinli sağ bek için Beşiktaş'ın kasasından 2 milyon dolar çıkacağını dile getirdi.

1.Lig'de kümeye düşen takımlar ile play-offa kalan takımlar belli oldu! 1.Lig'de kümeye düşen takımlar ile play-offa kalan takımlar belli oldu!

GODOY KARAR AŞAMASINDA

28 yaşındaki sağ bek oyuncusu Godoy'un Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı yönündeki kararını birkaç hafta içerisinde vereceği belirtildi. 2020 yılından bu yana Estudiantes'te oynayan 28 yaşındaki defans oyuncusu, bu yıl ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor. Estudiantes ile 31 Aralık 2024'e kadar mukavelesi bulunan Leonardo Godoy, 44 maçta formasını giydiği Arjantin ekibinde 4 gol ve 9 asist üretti.

Editör: Necmettin Dursun