Ahlat'ta yaşayan emekli imam, oğlunun ölümünün ardından yaşadığı üzüntüyü 4 dilde yazdığı kitapta anlattı. Ahlat ilçesinde yaşayan ve 9 yıl önce bir trafik kazasında oğlunu ve oğlunun nişanlısını kaybeden emekli imam Ahmet Erdoğan, yaşadığı üzüntüyü dört dilde yazdığı kitapta anlattı.

OĞLUNUN ÜZÜNTÜSÜNÜ KİTAPLAŞTIRDI

2006 yılında yüksek lisans için Belçika'da yaşarken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Münir ve nişanlısı Nejla'nın ölümlerinden derin üzüntü duyan 82 yaşındaki Erdoğan, üzüntüsünü Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Farsça dile getirerek, kitaplaştırdı.
Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, emekli imam olduğunu ve uzun süre medrese eğitimi aldığını söyledi.

‘ÜZÜNTÜLERİMİZ KİTABA DÖKTÜM’

Oğlunun 2006 yılında Belçika'da nişanlısıyla trafik kazasında hayatını kaybettiğini ve bu olay nedeniyle derin üzüntü yaşadığını ifade eden Erdoğan, “Yazdığım bu divan kitabı 400 sayfadan oluşuyor. Bu kitapla derdimi dile getirdim. Oğlum Münir, 9 Eylül Üniversitesi'nden mezun oldu. Ardından yüksek lisans yapmak üzere Belçika'ya gitti. Orada kendi gibi Türk vatandaşı olan bir doktor hanımla nişanlandı ve 20 gün nişanlı kaldıktan sonra geçirdikleri bir trafik kazasında yaşamlarını kaybettiler. Yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Üzüntümü bu kitapta yazdım.” Dedi.

Editör: TE Bilisim