Pazar günü bazı il ve ilçelerde tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi ilçedeki miting alanında toplanan vatandaşlara seslenen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Norşin'in maneviyat dünyasının merkezi olduğunu ve daha önce de bir kaç kez ilçeye geldiğini anımsattı.

Arınç özetle şunları söyledi;

KÜRTÇE GİBİ SEÇMELİ DERSLER GETİRDİK

"Milletimiz rahat etsin, çocuklarımız rahat eğitim alsın diye okullar, üniversiteler açıyoruz. En iyi eğitim sistemini getiriyoruz. Seçmeli dersleri getiriyoruz. Kürtçe gibi, peygamber efendimizin hayatını anlatan siyer-i nebi dersleri koyuyoruz. 21 seçmeli dersimiz okutuluyor.

GENEL SEÇİM YAPILSA YÜZDE 60 OY ALIRIZ

En güzel en iyi hizmetleri yapıyoruz ki milletimiz bize oy veriyor. 2011'de yüzde 50 oy aldık. İki seçmenden biri bize oy verdi. Türkiye'de son seçimde yüzde 45 oranında oy aldık. Allah'a hamdedip, secde etmekten başka ne yapalım. Şimdi genel seçim yapılsa Allah'ın izniyle yüzde 60 oy alırız. Biz hamdolsun güçlüyüz, kuvvetliyiz, inançlıyız, milletin duasını almışız. Çocukların, yaşlıların, annelerin, mollaların, şeyhlerin duası var. 'Yarabbi millet için çalışan bu insanları koru, onları yükselt' diye dua edenler var. Bizi ayakta tutan dualardır. Yoksa bizi de darbe ile indirirlerdi. Partimizi kapatırlardı. Bizi de yok ederlerdi.

RABBİM 12 SENDİR İKTİDARDA TUTUYOR

Binlerce faili meçhul cinayetin yaşandığı ülkede rabbim bizleri muhafaza ediyor. Rabbim bizi, sizlerin duaları karşısında toplara tüfeklere karşı eğilmeden bükülmeden 12 senedir iktidarda tutuyor."

Editör: TE Bilisim