Valiler Kararnamesi ile Van Valiliğine atanan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'na veda yemeği verildi.

 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO ) ve Elazığ Ticaret Borsası tarafından bir otelde gerçekleştirilen veda programında konuşan Vali Zorluoğlu, görev yaptığı süre boyunca şehrin daha fazla gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi.

 

"Elazığ'a belli bir süre ile geldik ama Elazığ'da geçici olarak çalışmadık." diyen Zorluoğlu, şöyle konuştu: "Belli bir süre olarak kendimizi hiç bir zaman sınırlamadık. Biz çalışırken burada sürekli kalıcı olarak kalacakmışız gibi çalıştık. Elbete kamu görevlilerinin bir başlangıcı bir sonu var ama biz Elazığ'a ailecek yerleştik. Hem bir vali olarak burada görev yaptık. Hemde Elazığ'ın bir vatandaşı olarak burada yaşadık. Elazığ'a ilk vali olarak atandığımızda kentin sorunlarıyla ilgili bilgi istemiştim. Bilgi notunda 15 tane Elazığ'ın sorunları yazıyordu. Şimdi bu listeye tekrar baktığımda bir kaç istisna hariç sorunların hepsi çözüldü."

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, Zorluoğlu ile 2 buçuk yıl çalıştıklarını aktararak, kentin birçok sorununun çözüldüğünü bildirdi. Konuşmaların ardında Elazığ Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı İdris Alan ve kurum amirleri, Zorluoğlu'na hediye verdi.

 

Editör: TE Bilisim