Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde anaokulu ve ortaokul öğrencilerine hitap edecek olan Van 1'inci Çocuk Edebiyatı Fuarı Van'da ve bölgede ilk kez düzenlenecek. Çocukları kitap ve yazarlarla buluşturmayı hedefliyor çocuklarda kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan fuarda imza günleri yanı sıra çocuklara yönelik eğitici ve eğlendirici faaliyetler de gerçekleştirilecek.

FUAR 3 GÜN SÜRECEK

Van’da elektrikli araç için iş yerinin girişine şarj ünitesi kurdu Van’da elektrikli araç için iş yerinin girişine şarj ünitesi kurdu

Van'dan 15, il dışından ise yaklaşık 30 yazarın fuara katılması planlanıyor. İl dışında gelecek olan bu yazarlar arasında Figen Yaman Coşar, Burcu Aksu Karatekin, Ayşegül Sözen Dağ, Faruk Yıldız, Meryem Uçar, Ayşe Sevim, Mustafa Taştan, Şener Şükrü Yiğitler, Tacettin Şimşek, Emine Hacer Yiğitler, Behçet Gülenay gibi Çocuk Edebiyatı sahasında tanınmış isimler olacak. 4 Mart Pazartesi günü açılışı yapılacak olan fuar, Van İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi'nde düzenlenecek ve 3 gün sürecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER