Beşiktaş'ta Burak Yılmaz kendi isteği üzerine görevinden ayrılırken, siyah-beyazlı yönetim Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirme kararı aldı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. Beşiktaş'ın başında 4 Süper Lig ve 2 UEFA Konferans Ligi karşılaşması olmak üzere 6 maça çıkan Burak Yılmaz iki galibiyet dört mağlubiyet ile bir puan ortalaması tutturdu.

RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ BAŞLIYOR

İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz'la yolların ayrılmasının ardından siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü bellli oldu. Siyah-beyazlılarda olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında Rıza Çalımbay yer alacak. Sonraki dönem içinse Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak seçimin ardından yeni yönetim ve Rıza Çalımbay görüşme gerçekleştirecek.

SEÇİME KADAR 4 MAÇ VAR

Beşiktaş, 3 Aralık'taki başkanlık seçimine kadar 4 maç oynayacak. Siyah-beyazlılar Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında RAMS Başakşehir'i konuk edecek. Ligde bu haftanın ardından verilecek milli ara sonrasında Beşiktaş, Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Club Brugge maçını ise 30 Kasım'da oynayacak. Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında ise siyah-beyazlılar, 3 Aralık'da deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk olacak.

Editör: Necmettin Dursun