Derbinin galibi Fenerbahçe oldu Derbinin galibi Fenerbahçe oldu

TFF 2. Lig'in de heyecan devam ediyor. Beyaz Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kırklarelispor - Vanspor karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabakayı takip etmek isteyen taraftar maçın yayınlanacağı kanalı merak devam ediyor. İşte Kırklarelispor - Vanspor maçına dair tüm detaylar...

KIRKLARELİSPOR - VANSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

TFF 2. Lig 5.hafta maçında Kırklarelispor - Vanspor arasında oynanacak olan maç bugün saat 16.00'da oynanacak.

KIRKLARELİSPOR - VANSPOR HANGİ KANALDA?

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligde oynadığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda Kırklarelispor’u mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek isterken, Vanspor maçını ekranlara taşıyan yayın kuruluşu Van TV’den de önemli bir duyuru geldi. Van TV’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Yayın haklarını elinde bulunduran ev sahibi takımın talebi doğrultusunda ve yapılan anlaşma gereği bu hafta oynanacak olan ve Van TV’den canlı yayımlanacak Kırıklarelispor Vanspor maçını sadece Türksat uydusu üzerinden televizyondan izleyebilirsiniz.” Denildi.

MAÇ VAN TV’DEN NAKLEN YAYINLANACAK

Kırklarelispor - Vanspor arasında oynanacak olan karşılaşması saat 16.00’da oynanacak ve maç Van TV’den naklen yayınlanacak.

VAN TV FREKANS AYARLARI

Vanspor maçını yayıncı kuruluşu olan Türksat 4A Van TV yeni Frekansı: Frekans: 11837 Polarizasyon: (V) Dikey Sembol Oranı: 30000 Fec 2/3 sadece televizyon ekranlarından izlenecek.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ