Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan, "Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız." açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Türkiye son 10 yıldır terörden darbe girişimine salgından bölgedeki çatışmalara kadar nice sınamalara maruz kaldı. Hayata pahalılığı ve refah kaybıyla sınanıyoruz.

ENFLASYON VE EMEKLİ AÇIKLAMASI

Esasen gelen ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız.

Eski Türkiye’de bu palavracı siyaset anlayışı yüzünden ülkenin onlarca yılı heba edildi. Plansızlığın kol gezdiği ülkede herkes kaybeder, en çok da çalışanlar ve emekliler kaybeder. Emekliye, işçiye, memura maaş ödenememe tehlikesi yaşandığı günler oldu. Üstelik o günlerin çalışan ve emekli sayısı bugünle mukayese edilemeyecek kadar küçüktü.

Türkiye bugün gerçekten çok farklı bir ligin oyuncusudur. Biz güven ve istikrar iklimini muhafaza ederek ülkemizin hedeflerinden sapmasına asla izin vermedik. Ülkemizin son 21 yıldaki kazanımlarına sahip çıkmadan daha güçlü bir toplum hayali kuramayız. Milli gelirimizi 3 kat büyüttük. Önümüzdeki süreçte milli geliri 2 kat daha büyütebiliriz.

TÜRK SAVUNMA SANAYİİ MESAJI

Kızılelma ile Akıncı ile var mıyız? İnsansız hava araçları teknolojisinde dünyanın ilk üç ülkesinden biriyiz. İnsansız Hava Aracı teknolojisinde dünyanın ilk 3 ülkesinden biriyiz. Milli savaş uçağımız KAAN'la 5. nesil uçak yapabilen dünyadaki 4 ülkeden biri olduk.

Her kim bu ülkenin yandığını bittiğini iddia ederek etrafına umutsuzluk saçıyorsa emin olun kafasında başka hesaplar vardır. Milletimizin moralini çökertme taktiğini uyguluyorlar. Bu milletin morali en zor şartlarda verdiği milli mücadelede çökmedi. Her şehrimizde altını çizerek ifade ediyorum. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim yalanla dolanla, kibirle işimiz olmaz.

"GAZZELİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Gazze'deki katliamların üzüntüsüyle buruk bir ramazan yaşıyoruz. Türkiye olarak bilinen ve bilinmeyen yardımlarımızla Gazzeli kardeşlerimizin yanındayız.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Küresel piyasalar karışık seyrediyor!

CHP'DEKİ PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

CHP'nin belediye başkan adayı deste deste dolarlarla İstanbul'da seçim kazanmak istiyor. 

Kaynak: HABER7.COM