ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Van'da 1 Mayıs İşçi Bayramı; Emekçiler Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Van Şubeler Platformu, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyon (DİSK) Genel İş Van Şubesi, Van Barosu, Van Hakkari Tabip Odası, Diş Hekimleri Odası Van Şubesi ve Türk Mimar ve Mühendisler Odası Birliği (TMMOB) Van İl Koordinasyon Kurulu (İKK), tarafından kutlandı. Musa Anter Parkı’nda düzenlenen mitinge çok sayıda kişi katılım sağladı.

AYDENİZ: VAN’DAN BU MÜCADELEYİ YÜRÜTEN BÜTÜN HALKLARA, EMEKÇİLERE SELAM OLSUN

1 Mayıs mitinginde konuşan DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, “1 Mayıs dünyanın bir yanında işçiler, emekçiler kapitalist sisteme karşı demokrasiyi, özgürlüğü, birlikte yan yana olmayı bugün dünyanın dört bir yanında alanları doldurarak, sokaklarda halklarla, gençlerle, kadınlarla bir araya gelerek kapitalist sistemlere karşı oldukları gündür. Van’dan bu mücadeleyi yürüten bütün halklara, emekçilere selam olsun. Bugün bütün dünyada direnen kadınlar, gençler, halklar var” dedi.

İYİ Parti'nin A Takımı belli oldu! İşte 50 kişilik yeni GİK listesi İYİ Parti'nin A Takımı belli oldu! İşte 50 kişilik yeni GİK listesi

AYDENİZ: VAN’DA TEK PARTİMİZ YEŞİL SOL PARTİ’DİR

Aydeniz, “14 Mayıs’a hepimiz hazırız. Hepimiz sokak sokak gezip herkesle buluşacağız ve bu seçimin önemini anlatacağız. Herkesi sandık başına gitmesi için ikna edeceğiz. Sandıklara gideceğiz, oylarımızı kullanacağız. Sandıklara ve oylara sahip çıkacağız. HDP’yi kapatmak istiyor olabilirler ama Yeşil Sol Parti ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. 81 ilde olduğu gibi Van’da da tek partimiz Yeşil Sol Parti’dir. Altına mührümüzü basacağız. Başka hiçbir partiyle ittifakımız, yan yana duruşumuz asla yoktur. Bir oy kaybettirmek için, bir oy da Yeşil Sol Parti’ye. Başarı bizimdir” diye konuştu.

Editör: Necmettin Dursun