Canım dedem seni çok seviyorum. Bu yazımı seni çok özlediğim için sana yazıyorum. Dedelerimiz çok önemlidir, çok değerlidir. Bizleri her zaman severler, korurlar. Onların bizlere anlatacakları bir sürü anıları ve hikayeleri vardır. Benim dedem beni çok sever benimle çok ilgilenir ben onun ilk torunuyum. Uzun zamandır dedem bizlerden uzakta onu çok özledim. Dedem hasta tedavi görüyor. Ve bu hastalığı uzun zamandır var, ben daha doğmadan önce varmış. Bizden uzakta olmasının sebebide bu.
Allah dedeme ve tüm hastalara şifa versin. Büyüklerimiz çok değerlidir. Bizler büyüklerimizle mutluyuz. Onlarla oturup kalkıyoruz, sohbetlerinden anlamasak bile onları oturup dinliyoruz.
Ben bir an önce büyümek istiyorum. Çok iyi yerlere gelmek istiyorum. Ve dedeminde bunu görmesini istiyorum. Kesin dedem benimle gurur duyar çünkü dedem okumaya çok önem verir, okumuş insanıda çok sever. Canım dedem Allah sana şifa versin. İnşallah benim bu hayallerim gerçek olur, sen herzaman benim yanımda olursun. Canım dedem seni çok seviyorum