Başrollerinde Esra Bilgiç, Murat Yıldırım, İlker Aksum gibi isimlerin yer aldığı Ramo dizisi cuma akşamları seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Dün akşamki bölümde yaşanan sahneler üzerine Ramo Sibel öldü mü? Esra Bilgiç diziden ayrıldı mı? gibi soruların yanıtı araştırılıyor. Dizide dün akşam neler oldu?

ESRA BİLGİÇ RAMO'DAN AYRILDI MI?

Ramo'nun son bölümde düğüne yapılan silahlı saldırıda ağır bir şekilde yaralanan Sibel hastanede tedavi altına alındı. Yaralı bir şekilde kurtulmayı başaran Sibel bu defa kaldırıldığı hastanede saldırıya uğradı.

Hemşire ve hasta bakıcı kılığında odaya giren 2 kişi Sibel’i bayıltarak odasına bomba yerleştirdi. Ramo ve Gizem odaya yaklaşırken ise bomba patladı.

İtfaiye tarafından söndürülen yangın sonrası Ramo odaya gelerek Sibel'i buldu. Bölüm sonunda ise patlamanın ardından Ramo, Sibel'in mezarı başında gözyaşı döktü.

RAMO SİBEL KARAKTERİ ÖLDÜ MÜ?

Ramo'da Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç, geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılacağına yönelik çıkan iddialara cevap vererek 'Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler' demişti. Dizinin finalinde, Ramo'nun Sibel'in mezarının başında ağlaması, 'Sibel öldü' iddialarını güçlendirdi.

RAMO SİBEL'E NE OLDU?

Ancak Esra Bilgiç'in sosyal medya hesaplarından veda mesajı paylaşmaması ilgi çekti. Ramo'nun resmi hesapları üzerinden de Sibel rolündeki Esra Bilgiç'e ilgili veda mesajı da henüz paylaşılmadı.

Ancak daha öncesinde diziye veda eden Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek için resmi hesaplardan veda paylaşımları gerçekleştirilmişti. Sosyal medyada ise Sibel'in ölmediği, düşmanları tarafından kaçırıldığı iddiaları da ortaya atıldı.

Editör: TE Bilisim