Kurtlar Vadisi projesiyle geniş yelpazede kitlenin yakından tanıma fırsatı elde ettiği Nişan Şirinyan, birinci kere Ramo’nun yeni kısım tanıtımında görülerek aracından şapkasıyla indiği imajlar merak uyandırarak izlenme rekorları kırdı. Pekala, hala birebir tazeliğiyle ilgi görmeye devam eden yılların eskitmediği dizi projesi Kurtlar Vadisi’nde Samuel Vanunu karakterini oynayan ve artık ise Ramo dizisiyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Nişan Şirinyan kimdir?

RAMO DİZİSİNDE OYNAYACAK KURTLAR VADİSİ OYUNCUSU NİŞAN ŞİRİNYAN KİMDİR?

Ramo dizisinin oyuncu takımına mekanleştirilen Kurtlar Vadisi oyuncusu Nişan Şirinyan aslen Ermenidir. 1 Ocak 1958 yılında hayata gözlerini açan Nişan Şirinyan, lisans eğitimini ise, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Kısmından tamamlayarak mezun olmuştur. 1999 yılından beri çeşitli dizi üretimleri ve beyaz perde projelerinde oyunculuk karimekanini sürdüren asıl çıkışını da Kurtlar Vadisi dizisiyle yakalayan Nişan Şirinyan’ın tüm bunların yanı sıra direktörlük deneyimi bulunmaktadır.

Uzun yıllar boyunca devlet tiyatrolarında mesleksel misyonunu icra eden Ramo dizisi oyuncusunun uzunluğu 1.82, kilosu ise 77’dir. Evli ve Öfkeli dizisinde Osman karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçen Ramo dizisinin yeni oyuncusu Nişan Şirinyan, tıpkı vakitte Her Sevda Bir Veda’da Ferhat ve Art Sokaklar projesinde de Nasuh Doğanay karakteriyle seyircisini ağırlamıştır.

kaynak Ender haber

Editör: TE Bilisim