Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor Türkiye'nin Filistin diplomasisi sürüyor

Van'ın en önemli iş insanları topluluğundan bir tanesi olan ve ve saygın isimleri bünyesinde barındıran Van Dostluk Grubu, Eylül ayı toplantısını Van'da gerçekleştirdi.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği toplantılarda kentin sorunlarını konuşan ve gündeme getiren Van Dostluk Grubu, 2018 yılındah ayata geçirdiği tekstil fabrikasıyla da kentte katma değer kattı. İstanbul, Ankara gibi metropol şehirlerde de toplantılarını gerçekleştiren ve önemli isimleri ağırlayan Van Dostluk Grubu "Eylül Ayı Buluşması"nı iş insanı Türkmen Kaya'nın ev sahipliğinde yaptı.

Van Elite Word Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Dostluk Grubu üyelerinin yanı sıra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Van TSO ve Van TB eski başkanlarından iş insanı Feridun Irak ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda; Kenti ticareti ve son yaşanan gelişmeleri konuşuldu ve tartışıldı. Toplantı ile ilgili bir paylaşım yapan iş insanı ve Dostluk Grubu'nun önceki dönem başkanlarından Mehmet Avcı şu ifadeleri kullandı:

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER