Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile anlaşmaya vardı.

Almanya'nın Union Berlin takımında forma giyen İtalyan yıldız ile 6 aylık kontrat imzalanacağı öğrenildi. Bu arada Bonucci'nin Fenerbahçe'den alacağı ücret de belli oldu.

GENİŞ ÖZET | Esenler Erokspor-Adıyamanspor maçının geniş özeti! GENİŞ ÖZET | Esenler Erokspor-Adıyamanspor maçının geniş özeti!

"1.2 milyon Euro kazanacak"

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Haziran 2024'e kadar sarı lacivertli takıma imza atacak olan Leonardo Bonucci, 1.2 milyon Euro kazanacak.

Bonucci geçtiğimiz yaz Juventus ile yollarını ayırmış ve Alman takımıyla 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Union Berlin'de 10 maça çıkan 36 yaşındaki futbolcu, 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.

"Bugün saat 18.30’da İstanbul'da"

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı bilgilere göre; Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Leonardo Bonucci ve Temsilcisi bugün saat 18.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olacak. İtalyan stoperi taşıyacak uçak Torino’ya hareket etti.

Kaynak: HABER 7