Suriye, Irak ve birçok ülkede sivilleri katledip kan döken IŞİD, aylık dergileri Konstantiniyye'nin son sayısındaki sekiz sayfayı, ‘Türk askeri'ne ayırdı. ‘Türk askerlerinin ‘tağuta' hizmet ettiğini savunan örgüt, Türkiye'deki demokratik düzeni ‘küfür' olarak tanımlarken, bu düzene hizmet eden silahlı güçlerin ‘kafir' olduğunu öne sürdü:

 

''AĞIR BEDELLER ÖDEYECEKLER''

“Türkiye gibi tağuti sistemlerle yönetilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür. Bu tür ülkelerde asker ve polislerin kanları helaldir. Onlar, küfür ve şiddet ehli oldukları için onlarla savaşmak ve onları öldürmek caizdir. Öldüklerinde küfür üzere ölürler, varacakları yer ise cehennemdir”. Dergide ayrıca, Türk ordusunun, Suriye'deki muhaliflere destek verdiği ve ‘İslam Devleti'ni karadan toplarla vurduğu belirtilerek, Türkiye'nin bu tavırları nedeniyle ağır bedeller ödeyeceği iddia edildi.

 

''MÜSLÜMANLARI KATLEDEN KAFİRLER...''

“Küfür cephesi, bir kez daha İslam'a karşı bir olduğunu ortaya koydu. İslam Devleti, Allah'ın izniyle, Müslümanları katleden bu kafirlere bunların bedelini en ağır şekilde ödetmektedir ve ödetmeye de devam edecektir.”

Editör: TE Bilisim