İki ay erken doğan ve doktorların ailesine öldü dediği bebek, eksi 12 derecelik morgda canlı olarak bulundu. Öldüğü söylenen bebek, morga yakılmak için bekletilirken törenden saatler önce hayata geri dönerek uzmanlarını şaşırttı.

 

İKİ AY ERKEN DÜNYAYA GELDİ

Mucize bebek, şubat ayının başında normal doğumla iki ay erken dünyaya geldi. Bebeğin babası Jin Hua Lu çocuğunun hastanede kuvözdeki tedavisi için 23 gün gözetim altında tutulmasını kabul etti. Doktorlar çifte, bebeklerinin durumunun iyi olduğunu ve eve gidebileceklerini söyledi. Fakat aile, çocuklarını eve getirdikten sonra bebeğin yüz rengi değişmeye başladığını gördü.

 

NEYE UĞRADIKLARINA ŞAŞIRDILAR

Tekrar hastaneye giden aile, bebeklerinin kalbinin durduğu haberini alınca şoka uğradı. Çocuklarının tıbben öldüğünü öğrenen aile, tıbbi müdahele seçeneklerinden vazgeçti. Aile sonraki sabah bebekleri için Çin'in Jinhua şehrinde yapılacak yakma töreni için hazırlık yaparken bebek battaniyeye sarılıp morga kaldırıldı. Ertesi sabah bebeği morgdan almak için gelen görevliler bebeği ağlarken görünce neye uğradıklarına şaşırdılar.

 

EKSİ 12 DERECEDE 15 SAAT GEÇİRDİ

Morgda eksi 12 derecede 15 saat geçirdikten sonra gözlerini tekrar açan minik bebek, şu an kuvözde gözlem altında tutulduğu yoğun bakım servisinde gözlem altında tutuluyor. Doktorlar bu mucizeyi açıklamak için kelime bulamadıklarını ve çocuğa nefes aldırmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söylediler.

Editör: TE Bilisim