ŞEHRİVAN ÖZEL - Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve New York Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Selçuk Şirin’in twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım dikkatleri çekti. Türkiye’de yaşamamasına rağmen sık sık ülkeye gelen ve yazdığı kitaplar ve eğitim alanındaki çalışmaları ile Türkiye’de ilgiyle takip edilen Şirin, müzik zevkiyle ilgili bir açıklama yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM!

Şirin, Spotify üzerinden en çok dinlediği müzikleri derleyen bir uygulamanın onun müzik zevkini Vanlılar’a benzettiğini ifade etti. Kendisini de şaşırtan sonucu paylaşan Şirin: “Şuraya bir Instagram paylaşımı koyayım. Geçen sene #Spotify ‘da dinlediğim müzikler en çok Van’da dinlenen müziğe benziyormuş. Van’ı hayatımda hiç görmedim. Vanlı değilim.”

Bu paylaşımı dikkat çeken Şirin’in paylaşımının altına Vanlılar’dan mesaj yağarken Vanlılar Şirin hocayı Van’a davet eden yorumlar yazdı. Prof. Şirin’e Van davetinin yanında otlu peynir gönderme teklifi sunan, kentin güzelliklerinden söz eden Vanlılar, yorumları ile o paylaşıma renk kattı.

PROF. DR. SELÇUK ŞİRİN KİMDİR?

Piyasalar Fed haftasına pozitif başladı! Piyasalar Fed haftasına pozitif başladı!

 Türk eğitimci, akademisyen İstatistik ve davranış bilimi alanında uzmandır. Kalkınma ve eğitim ilişkisi alanındaki çalışmaları ile tanınır. New York Üniversitesi Kültür ve İnsan Gelişimi Fakültesi Uygulamalı Psikoloji bölümünde öğretim üyesidir. Yazdığı kitapları ve köşe yazıları ile dikkat çeken Şirin, Türkiye’deki çocukların kitapla buluşması gibi önemli projelere de öncülük ediyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ