ŞEHRİVAN ÖZEL - Tüm Türkiye'de üniversite öğrencileri 2 Ekim itibariyle ders başı yapmaya hazırlanırken Van'da da 30 bine yakın öğrencisi olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde öğrenci hareketliliği başladı.

Hem kentte hem de üniversitede bir yerleşim ve ulaşım telaşı yaşanırken Edremit Belediyesi'nden öğrencilere çok önemli bir destek geldi. Geçtiğimiz yıllarda da öğrencilere destek olmasıyla bilinen Edremit Belediyesi, ilçede ikamet eden tüm öğrencilere ulaşım desteği verileceğini duyurdu.

DESTEĞİ BAŞKAN SAY DUYURDU

Kadro bekleyen öğretmenler için Bakan Tekin’den kötü haber Kadro bekleyen öğretmenler için Bakan Tekin’den kötü haber

Müjdei veren isim Belediye Başkanı İsmail Say oldu. Yeni dönemki desetği açıklayan Say, desteği; "Edremit'te ikamet eden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde okuyan tüm Öğrencilerimize Ulaşım Desteği veriyoruz. Tüm Edremit’li gençlerimize hayırlı olsun." sözleri ile duyurdu.

İŞTE BAŞVURU İÇİN YAPILACAKLAR

Öte yandan ulaşım desteği ile ilgili olarak ayrıca şu bilgiler paylaşıldı; "Başvuru yeri: Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Başvuru için istenen belgeler: Öğrenci Belgesi | İkametgah Belgesi" Son Başvuru Tarihi: 16 Ekim 2023 Detaylı Bilgi için; 0432 312 2 153 Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz."

Kaynak: ÖNDER BİLALOĞLU