"Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş" (TEOG) sınavında bütün soruları doğru cevaplayan öğrenciler, başarılarını Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar ile paylaştı.

2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. dönem TEOG sınavında Erciş ilçesinde 7 öğrenci, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 100 tam puan aldı. İlçe TEOG şampiyonu olan Cumhuriyet Ortaokulundan Mehmet Eren Akçil, Enes Çiftçi, Kahraman Emir Tekin, Can Fidan, Berfin Acar, Tenzile Ana Ortaokulundan Uğur Semih Karaman ve Çakırbey Mehmet Demir Ortaokulundan Hayal Çukluk, Kaymakam Yaşar'ı ziyaret etti.

Öğrencileri makamında kabul ederek çeşitli hediyelerle ödüllendiren Yaşar, "TEOG sınavında 100 tam puan alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyorum. Öğrencilerimiz bu başarılarıyla Erciş'in gururu oldu. İnşallah aynı başarıyı, 2. dönem yapılacak TEOG sınavında da göstererek ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yüce, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Tarkan Elbir, Tenzile Ana Ortaokulu Müdürü Resul Gezici, Çakırbey Mehmet Demir Ortaokulu Müdürü İsmet Güler de katıldı.

Editör: TE Bilisim