Göreve geldiği günden bugüne siyasi çalışmalarının yanında birbirinden anlamlı etkinlikler düzenleyen Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenleri unutmadı ve eçok anlamlı bir anma etkinliğine imza attı.

Ak Parti'nin İpekyolu ilçe başkanı Kuşan, siyasi çalışmalarında olduğu kadar sosyal ve kültürel çalışmalarıyla da halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Daha önce bir çok yardım kampanyası düzenleyen Kuşan'ın son anlamlı etkinliği de Öğretmenler günü dolayısyıla oldu. Hazırladığı iki ayrı kartpostalı öğretmenlere göndererek günlerini kutlayan Kuşan, 2011 yılında meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmenleri de unutmadı. İpekyolu sınırları içerisinde bulunan tüm okullara bu okuldaki öğretmenlerin gününü kutlayan kutlama kartı gönderen Kuşan, bununla da yetinmeyerek Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerin ailelerine de bir tebrik mesajı gönderdi. 2011 yılında hayatını kaybeden 75 öğretmenin ailesine ulaşan Kuşan, bu mesajında şu ifadelere yer verdi, "Yine bir 24 Kasım Öğretmenler Gününde aramızda olamayan 2011 Van depreminde kaybettiğimiz aziz öğretmenlerimizi bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Merhum öğretmenlerimizin yapmış olduğu hizmetler Van'lı kardeşlerinizin yüreğinde ebedi olarak yer alacaktır.Şehit öğretmenlerimizin kıymetli aileleri olan sizlerin de 24 Kasım Öğretmenler Gününü onların nezdinde kutlarız. Rahmeti Rahman'a uğurladığımız değerli öğretmenlerimizin de mekanları Cennet,ruhları şad olsun."

YAVUZ BAŞKAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Kuşan öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada ise şu sözlere yer verdi, "Öğretmenlik çok kutsal ve sabır isteyen bir meslektir. Mesleğine aşık öğretmenler her zaman eşsiz öğrenciler yetiştirmişlerdir. Ülkenin tüm meslek grubunda çalışanlar hep bir öğretmen elinden çıkmiştir ve öğretmenlerin ülke geleceğinde ne denli önemli olduklarını vurgulamıştır. Öğretmenler sevgi ve bilgi kaynağıdır. Sonsuz çabalarıyla hem bireyi topluma hemde topluma bireye hazırlar. En küçük yaşlardan beri bireyin en önemli özelliklerinden olan iyilik kötülük, mertlik, topluma fayda sağlama ve milli duyguları taşıma gibi konuları bize aşılayan onlardır. Her başarılı birey başarılı bir öğretmenin elinden çıkmış eserlerdir. Öğretmenler bıkmadan usanmadan bireyleri yoğurur ve onları geleceğe yönlendirir. Bir ebeveynin yaptıkları öğretmenin yaptıklarının yanında oldukça kısıtlıdır. Öğretmen eserlerine özenle ve naifçe yaklaşır. Hayatı içeren tüm incelikleri bizlere işlerler. Bizde bu kutsal meslek erbabı öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, minnetlerimizi sunarız." 

ŞEHRİVAN HABER

Editör: TE Bilisim