Öğrencilere giyim, gıda, temizlik malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri dağıtan Ali İhsan öğretmen öğrencilerin en büyük destekçisi oluyor. Interkultureles Forum Esslingen (Esslingen Internasyonel Forumu) Derneği tarafında yapılan yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtan Özmen, yardımları kendi imkânı ve dernek ile bire bir görüştüğünü belirtti.

ÖZMEN: INTERKULTURELES FORUM ESSLİNGEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bugüne kadar giyimden, temizlik malzemesine kadar birçok yardım yapıldığını belirten Özmen şöyle devam etti: “Interkultureles Forum Esslingen (Esslingen Internasyonel Forumu) Derneği tarafında bize gelen yarımları okuldaki ihtiyaç sahipleri öğrenci ve ailelere dağıtıyoruz. Dernek bugüne kadar öncelikle öğrencilerimize giyim olarak mont ve ayakkabı yardımında bulundu ve biz bu yardımları dağıttık. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere temizlik malzemesi ve gıda yardımı kapsamında yardımlar dağıtıldı. Yapılan bu yardımlar ile bire bir ilgilendim ve yardımları meslektaşım Dağıstan Seylek ile birlikte okulda dağıtımı yaptık. Tüm bu yardımların yanı sıra ayrıca yine dernek tarafında giyim yardımı yapıldı onları da dağıttık. Şimdilerde ise öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. Anasınıfında bulunan öğrencilerimize kırtasiye yardımı ve ayakkabı yardımlarında bulunduk. Meslektaşım Dağıstan ile yaptığımız bu yardımlar çocukların biraz yüzlerinin gülmesi bizi de çok mutlu ediyor. İhtiyaç sahipleri ailelere yardım etmek ve onların bir duasını almak bizim için bu dünyada en önemli şeylerden bir tanesidir. Tabi biz bu yardımları Interkultureles Forum Esslingen (Esslingen Internasyonel Forumu) Derneğinden alıyoruz. Ayrıca Interkultureles Forum Esslingen (Esslingen Internasyonel Forumu) Derneğimize de tüm öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum.”

“ANTRENMAN KOŞULLARINI BELEDİYE SAĞLIYOR”

Bunun yanı sıra okul futbol takımları kurduklarını belirten Özmen ve Seymen ayrıca okul adına kurdukları 22 kişilik kız futbol takımıyla da başarılar elde edeceklerini belirtti. Özmen ayrıca bugüne kadar sadece dernek ve belediyeden yardım aldıklarını belirtti ve antrenman koşullarını da belediyenin karşıladığını belirtti. Özmen, “Kız futbol takımımız 22 kişilikten oluşmaktadır. Bunun yanı sıra yine okulumuzda benim ve Dağıstan arkadaşımın çalıştırmış olduğu iki ayrı erkek futbol takımı da bulunmaktadır. Kız takımız haftanın 2 günü, Belediyenin masraflarını karşılamış olduğu Stadyum Halısaha da antrenman yapmaktadırlar. Bunun yanı sıra birde okulda yine antrenman yapmaktadırlar. Bu 22 kızımızın tüm ayakkabılarını yine iki kurum ve dernek tarafında karşıladık. Bunun yanı kız futbol takımımızın 3 ayrı takım elbiseleri ve formaları bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi yine Belediye tarafında karşılanmıştır. Diğer 2 takım forma ve giysileri derneklerimiz karşıladı. Buradan sizlerin aracılığı ile hem o kurum ve derneklere ayrıca belediyemiz teşekkürlerimiz sunuyorum. Belediyemiz bunu yapmakla da kalmadı ayrıca öğrencilerimizi izliyor, onlar ile birlikte antrenmanlar yapıyor ve bu çocukları daha iyi yerlere getirmek için seçmeler yapıyorlar. Bende Dağıstan hocam ile birlikte okular arası turnuvalara katılıyor ve okulumuzu elimizden geldikçe temsil etmeye çalışıyoruz.” Dedi.


Önder ALTINAL – Şehrivan ÖZEL

Editör: TE Bilisim