Her yıl birbirinden başarılı öğrencilerin yetiştiği Özel Serhat Akademisi Refia Ana Kreşi ve Anaoku’nun minikleri dönem sonu ‘şiir’ etkinliğinde buluştu. Hazırlanan özel bir gecede birbirinden güzel şiirler okuyan 4 ila 5 yaşındaki minikler şovları ile adeta büyüklere taş çıkardı.

Özel Serhat Akademisi’nin Refia Ana Kreşi ve Anaokulu öğrencileri dönem sonu düzenlenen şiir etkinliğinde sahne aldı. Van’ın en başarılı eğitim yuvalarından olan Refia Ana’nın minik yıldızları velilerin ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği gecede sahne alırken her bir öğrenci gösterileri ve okuduğu şiirle katılımcıları büyüledi. Dönem boyunca yaptıkları etkinliklerin yanında gösterilen ve şiir çalışmaları da yürüten minik öğrenciler ara tatil öncesi muazzam bir gecede buluştu. Serhat Nevbahar Koleji’nde düzenlenen gecede Minik Yıldızlar ve Yağmur Damlaları adlı sınıf öğrencileri hünerlerini sergiledi. Birbirinden anlamlı ve manevi şiirleri bir bir sahneleyen öğrenciler büyüklere taş çıkarırken, okudukları şiirlerle geceye de anlam kattılar.

KÜÇÜK YÜREKLER BÜYÜK EMEKLER

Henüz anaokulu çağında olan her biri ayrı bir şiirle daha küçük yaşta sahnede harikalar yaratan bir yıldız haline gelen minik çocuklar arada da görsel şovlara yer verirken, gece boyunca düzenlenen sürpriz gösterilerle de dönem sonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmenlerinin birer başarı timsali olarak yetiştirdiği ve anne şevkati ile ilgilendiği çocukların hünerleri velileri de mutlu ederken minik çocukların yetişmesinde büyük rolü olan Müdüre Özden Sancar ve öğretmenler Serpil Erdem Taşdemir ve Gamze Yücel de katılımcıların büyük takdirini aldı.

İŞTE O MİNİK YILDIZLAR!

Her biri bir cevher gibi yetişen minik yıldızların gecesi başarılı bir şekilde sona ererken etkinlik çocukların ortak şovu ve danslarıyla son buldu. Öte yandan minik yıldızlar ve yağmur damlaları olarak iki sınıf olarak gösteri düzenleyen öğrenciler ise şöyle oluştu: Minik yildizlar: Ahmet Duha Demirel, Berat Ege Sarı, Enes Ekrem Çırak, Elif Gurfem Mülayim, Elif Akşit, Nilufer Gökmen, Beren Ada Sargın, Zehra Agengin, Simal Çelik, Huma Uncu, Nisanur İdiz, Nupelda Asel Ayaz, Levent Ciceksay, Kerem Ege Keskinoglu, Saffet Mirza Çakmak, Zeynep Melek Kibaroglu, Mustafa Sait Bayraktar, Ömer Barın Tekin.
Yağmur Damlaları: Ecre Yildiz, Nurnalan Karabulut, Berfin Zumra Demir, Ahmet Mirza Demir, Betül Esen, Hamza Muaz Aydın, Onur Bastug, Cemil Yusuf Yıldırgan, Aslıhan Kaba , Ali Eryılar, Melif Safa Küçük, Ahmet Sait Özgokce, Yağız Akcan, Ensar Gürcü, Furkan Alten.


Eda AYKAÇ - Şehrivan

Editör: TE Bilisim