TEOG sonuçları MEB tarafından açıklandı. MEB TEOG 2016 sonuçları ve YEP puanlarını e-okul.meb.gov.tr'den açıklandı. TEOG sonuçları e-okul.meb.gov.tr'den öğrenci TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarasıyla giriliyor.

TEOG SONUÇLARI 2016 E-OKUL GİRİŞ EKRANI

TEOG sonuçları 2016 MEB'in Veli Bilgilendirme Sistemi e-okul VBS üzerinden açıklanacak. Veliler ve öğrenciler e-okul.meb.gov.tr adresinden Öğrenci Kimlik Numarası ve Öğrenci Okul Numarası'yla birlikte e-okul sistemine girerek TEOG 2016 sonuçlarına ulaşabilecekler.

TEOG sonuçları 2016 MEB e okul VBS giriş ekranıTEOG sonuçları 2016 e-okul.meb.gov.tr'yle eş zamanlı olarak internethaber.com'da olacak. TEOG sonuçları 17 Haziran 2016 cuma gününden önce açıklanıyor.

e-OKUL VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne veliler öğrencilerin TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarası ile giriş yapabilirler. e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nde öğrencinin en son not durumu ve en son devamsızlık tablosu takibi kolaylıkla yapılabilir.  

teog sonuçları açıklanıyor

E-OKUL NEDİR, NASIL ÇALIŞIR, E-OKUL SİSTEMİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Bu sistem sayesinde veliler öğrenciler ile ilgili bir çok veriye ulaşabiliyor. Sınav notları devamsızlık merkezi sınav başarıları ve nakil işlemleri gibi şeyler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 2016 ile yapılabilmekte. e-okul ile bir öğrencinin okula kaydından mezuniyetine kadar olan bütün süreci içinde barındırır.

e-okul ile veliler okul tarafından veya öğretmenler tarafından kendilerine yapılan duyurulara ulaşabilir, ders programları derslere giren öğretmenler gibi bilgilere ulaşabilir, sınav tarihleri öğrencinin yaptığı devamsızlıklar gibi şeyler öğrenilebilir.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ 2016 NASIL GİRİŞ YAPILIR? 

Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğrencilerin ve okul bilgilerinin çok daha etkin ve merkezi bir sistemde yönetimi, girişi ve düzenlemesi gibi işlemleri daha pratik şekilde gerçekleştirebilmeleri sağlanırken E-Okul veli bilgilendirme sistemi ise çocuğunuz ile ilgili olan güncel eğitim bilgilerine pratik şekilde ulaşabilmenize yardımcı oluyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğretmen ve idareciler tarafından okul ve öğrenci bilgilerinin merkezi bir sistem içerisinde hatasız ve güncel olarak düzenlenebilmesine yardımcı oluyor. Dijital ortamda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi, internet dünyasında bulunan E-Okul internet sayfasında öğretmen ve idareci giriş bölümünden yapılabiliyor.

teog sonuçları 2016
 

E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi işlemleri öğretmen ve idarecilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen 'kullanıcı adı' ve 'şifre' bilgilerini girerek yapılabiliyor. Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile birlikte idareciler okula dair öğrenci dosyası girişi, düzenlemesi ve güncellemesi, öğrenci fotoğraf girişi ve güncellemesi, nakil kaydı işlemleri, kayıt işlemleri, gelişim raporları, haftalık ders programı hazırlığı ve derslere giren öğretmen bilgisi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi içerisinde öğretmenler ise öğrencilerin not bilgisi, devamsızlık bilgisi, karne bilgisi, gelişim raporları ve performans notları gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor.

e-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ MOBİL GİRİŞ EKRANI 2016

e-okul veli bilgilendirme sistemi 2016 mobil uygulama hizmete sokuldu.

Peki e-okul veli bilgilendirme sistemi mobil giriş nasıl yapılır, e-okul vbs mobil uygulama indirme nasıl oluyor? İşte detaylar...

İnternet üzerinden yapılan işlemlerin çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirilmesi adına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aynı zamanda e okul mobil uygulama da oluşturularak kullanıma sunulmuştur. E okul mobil uygulamasında kişilerin bilgi alabilmesi adına aynı internet üzerinden işlem yapar gibi işlem yapması ve bilgilerine ulaşması gerekecektir. Bu noktada e okul mobil uygulamasında da yine öğrencilerin üyelik bilgilerinin üzerinden sisteme erişim sağlanmalıdır. Sorgulama sitesindeki e okul veli girişi yazısındaki gibi kişiler veli girişi için online sistemleri tercih edebileceği gibi aynı zamanda mobil uygulamaları da kullanabilir. Mobil uygulamalar iki farklı şekilde hazırlandığından dolayı telefonlardaki işletim sistemlerine göre seçim yapılabilir.

Editör: TE Bilisim