ŞEHRİVAN EĞİTİM: MENDUH ÇALIŞKAN - Kültür Koleji daha önce kardeş okul olarak belirlediği, Gürpınar İlçesindeki Güzelsu İlkokulu’nu ziyaret etti. Kolej yöneticileri kendileriyle birlikte getirdikleri hediyeleri öğrencilere verdi.

 

Van’da eğitimde elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Kültür Koleji 2. Şubesi, eğitimde yaptığı açılım ve önemli işlerin yanı sıra sosyal proje alanında önemli çalışmalar yapıyor. Daha önce yaptığı birçok etkinlik ile maddi durumu kötü olan çocuklara yardım yapan Kolej son olarak Gürpınar İlçesinde bulunan Güzelsu İlkokulu’na kütüphane sözü vermişti.

 

Kolej Güzelsu Okulu’nu yeniden ziyaret ederek verdiği sözü tuttu. Okul kütüphanesi için malzemeleri okula götüren Kültür Koleji, öğrencilere de hediyeler verdi. Kolejin kardeş okul olarak belirlenen Güzelsu Okulu ve öğrencilerine yapılacak olan yardımların devam edeceği de belirtildi.

 

 

Koleji Değerler Eğitimi Öğretmeni Pervin Abi ve rehber Öğretmeni Kader Eşiyok öncülüğünde kardeş okul olarak seçilen Güzelsu İlkokulu’nu, Kültür Koleji 2. Şube Müdürü Timur Yıldırım, branş öğretmenleri ve öğrenciler ziyaret etti. Kolejden giden yönetici, öğretmen ve öğrencileri, Güzelsu Müdür Yardımcısı ve öğretmenleri tarafından karşılandı. Kolejden giden öğrenciler, Güzelsu Okulu’ndaki öğrenciler ile birlikte derse girdi.

 

 

Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Kültür Koleji 2. Şube Müdürü Timur Yıldırım şu açıklamalarda bulundu: “Ziyaret ile öğrencilerde farkındalık oluşturmak ve paylaşma duygusunu arttırmak istiyoruz. Bu ziyarette Güzelsu İlkokul Kütüphanesi için getirdiğimiz masa ve kitaplarla öğrencilerin mutluluğuna şahit olduk. Ben bundan dolayı onur duydum. Katkıda bulunan öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu ve benzeri projelerimiz devam edecektir.

 

 

Güzelsu İlkokulu müdür yardımcısı ve öğretmenleri de Kültür Koleji ailesine duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilisim