Yaklaşık 7 ay önce ildeki eğitim kalitesini arttırmak amacıyla açılan etüt merkezi, okulların tatile girmesiyle birlikte yaz okulu startını verdi. Yaz okuluna gelen öğrencilere, temel derslerin yanında spor kursların da verildiğini belirten Özel Kartanesi Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Sibel Dede, “Öğrencilerimize temel dersler ve test çözme tekniklerinin yanında resim, satranç, drama, müzik, voleybol, basketbol ve yüzme gibi sportif eğitimler de veriyoruz” dedi.
Spor faaliyetlerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediklerini ifade eden Dede, yaz okulunun eylül ayı ortalarına kadar devam edeceğini söyledi. Amaçlarının çocukların yaz döneminde de derslerine ve sportif faaliyetlerine devam etmelerini sağlamak olduğunu dile getiren Dede, “Çocuklarımız nasıl okullar açıkken eğitimlerini sürdürüyorlarsa, yaz tatilinde de boş kalmayarak derslerine devam etmelerini ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamak, geçen bu üç aylık süreyi iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla yaz kursumuzu başlattık. Yaz kursumuzun bütün öğrencilerimize yararlı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Kartanesi Etüt Merkezi olarak öğrencilere faydalı olmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Dede, eğitim kalitesini arttırmak için bu tür çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim