Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen YKS ve AYT sınavlarına giren milyonlarca öğrenci arasında Van birinciliği ve Türkiye sıralamasında ise derece yapan Hürriyet Eğitim Kurumlarının 3 yıllık öğrencisi olan Enes Gün oldu.
 

Başarmamın sebebi düzenli çalışmak


Zor bir yıl olduğunu dile getiren Enes, bu başarıda üç yıldır öğrencisi olduğum Hürriyet Eğitim Kurumuna ve üç yıldır yanında olan, kendisini destekleyen öğretmenlerinin de büyük pay sahibi olduğunu söyleyip kendilerine teşekkür etti. Pandemi sürecinde yapılan online ders ve online denemeler ile derslerden kopmadığını belirten Enes, böyle bir başarıyı elde etmesini sağlayan temel unsurun düzenli çalışmak olduğunu vurguladı.


 

Gelenek bozulmadı


2018 yılında Ayşenur Candemir ve 2019 yılında Faruk Sarıtepeci ile YKS de Van birinciliğini elde eden kurum, 2020 Yılında da Enes GÜN ile Van birinciliğini elde etti. Hürriyet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ramazan Yavuz, “başarılı olmanın zor olduğunu fakat başarıyı korumanın daha zor olduğunu vurgulayarak, 2018 yılından bu yana yapılan 3 farklı YKS de Van birincisi olduklarını ve bu geleneği devam ettirmek istediklerini vurguladı.
Hürriyet Eğitim Kurumları, Enes’i başarısından dolayı tebrik edip, öğrenciye Teşekkür plaketi verdi ve bir eğitim yılı boyunca burs taahhüdünde bulundu

Editör: TE Bilisim