Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

 
YYÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler adına fakülte birincisi Yağmur Özer bir konuşma yaptı. Özer’den sonra Vanlı Akademisyen Prof. Dr. Mithat Melen öğrencilere deneyimlerini aktaran bir konuşma yaptı.


Öğrencilere ve velilere hitap eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reha Saydan ise, fakülte hakkında bilgiler vererek mezunlara başarılar diledi.


YYÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kazankaya da, ailelere ve öğrencilere seslendiği konuşmasında, önlerinde zorlu bir hayatın olduğuna dikkat çekerek, tüm mezunlara bu yeni hayatlarında başarılar diledi.
Konuşmalardan sonra fakülte birincisi Özer’in yaş kütüğüne plaka çakmasıyla devam eden törende, dereceyle mezun olan öğrencilere protokol tarafından mezuniyet belgeleri verildi.
YYÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kemal Demir, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı tören, keplerin havaya atmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim