ŞEHRİVAN HABER ÖZEL - Hükümetin Doğu ve Güneydoğu Bölgesindeki illeri kapsayan yatırım ve desetk paketiyle gelen Cazibe Merkezleri Programı'nın ön başvuruları başladı. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 23 ili kapsayan, Van'ın da 8 merkez cazibe ilinden birisi olarak ilan edildiği yatırım, teşvik ve diğer destekleri kapsayan paket için ön başvurular başlarken bu desteklerle yatırımcılara çeşitli alanlarda ve sektörlerde uzun vadeli destekler sağlanacak.  Cazibe Merkezleri Programının ön talep başvuruları başladı.

 

DAKA DUYURDU!

Doğu ve Güneydoğu'da milyonlarca liralık yatırım yapılacağı desteklerle birlikte büyük bir değişim ve dönüşüm beklenirken, merakla beklenen paket ile ilgili ön başvuru taleplerinin alınmaya başladığını Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) duyurdu. DAKA tarafından yapılan duyuruda program başvuruları ile ilgili olarak: "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 23 ili kapsayan ve yatırımcılara çeşitli alanlarda ve sektörlerde uzun vadeli desteklerin sağlanacağı Cazibe Merkezleri Programı’nın ön talep başvuruları başlamıştır." denildi.

 

HANGİ ALANLARDA BAŞVURU YAPILACAK?

Öte yandan Van'ın merkez olduğu illerde verilecek olan destek alanları da duyrulurken, o alanlar ile ilgili olarak: "Van, Bitlis, Hakkari ve Muş İllerinin de Program kapsamında yer aldığı Cazibe Merkezleri Programı ile yatırımcılara Faizsiz Yatırım Kredisi Desteği, Faiz İndirimli İşletme Kredisi Desteği, Üretim Tesislerini Taşıma Desteği, Danışmanlık Hizmetleri Desteği, Bedelsiz Yatırım Yeri Tahsisi Desteği, Anahtar Teslim Fabrika Binası Yapım Desteği, Çağrı Merkezi ve Veri Merkezi Yatırımı Desteği gibi cazip destekler sağlanacaktır." denildi.

 

İŞTE BAŞVURU ADRESİ!

Ön talep başvuruları ekteki formun doldurulup imzalanmasına müteakip Kalkınma Bankası’nın [email protected] e-posta adresine gönderilmesi suretiyle yapılacaktır.

 
Ön talep formu için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim