Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda borsa seçimleri devam ederken TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu seçimlerini tamamlayan oda ve Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşmelerini sürdürüyor.

Van’da TOBB’a bağlı olan Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ve Erciş Ticaret Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Van Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yakut, Meclis Üyesi Yusuf Konak, Yönetim Kurulu Danışma Kurul Üyesi Veysel Parin, VATBO Başkanı Selman Toprak, Erciş Ticaret Odası Başkanı İzzet Yağar hazır bulundu.

Makamında Van’dan giden oda başkanları ile görüşen Hisarcıklıoğlu, seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesinden, oda ve borsalarımıza yakışır olgunlukta geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçilen yen başkanları tebrik eden Hisarcıklıoğlu, bundan sonraki çalışmalarda başarılar diledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van’ın çok önemli bir kent olduğunun altını çizerek “Çevresindeki illerin çekim merkezi ve buluşma noktası olan kentimizin hak ettiği yere gelmesi için çok çalışacağız. Genç ve dinamik bir ekiple seçimi kazandık. Bundan sonra bize düşen çok çalışmaktır. Herkesle bütünleşen, birlikte ve ortak hareket ederek, güzel çalışmalar yapacağız. Her zaman en önemli partnerimiz üst Birliğimiz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’dir. Bu konuda sayın Başkanımızla her zaman güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi. 

Editör: TE Bilisim