İlk olarak Bahçesaray ilçesine ziyaret gerçekleştirenEşbaşkanlar ve beraberindeki heyet, Bahçesaray Yolu’nda çığ düşen bölgelerde incelemelerde bulundu. Daha sonra Bahçesaray Belediyesi Eşbaşkanları Nebahat Benek ve Ayvaz Hazir’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eşbaşkanlar ve beraberindekiler, ilçe halkı ve esnafıyla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

“BAHÇESARAY’IN VAN'DAKİ 14'TE 14 ZAFERİ İÇERİSİNDE AYRI BİR YERİ VAR”

Ziyarette konuşan Eşbaşkanlardan Neslihan Şedal, Bahçesaray’ın en çok ötelenen ve hizmet görmeyen yerlerden biri olduğunu ifade ederek, “Bahçesaray ilçemiz en çok kimliğiyle oynanan, en çok iktidarın yürütmek istediği politikaların yerini bulduğu ve halkın içinde bulunduğu yoksulluğun en açık halinin yansıdığı yerlerden biridir. Dolayısıyla bu seçimde burayı almak sadece bir seçim üstünlüğü değil, buradaki halka hizmet edebilmek ve sorunları çözebilmek açısından son derece önemlidir. İlçede hakikaten kökleşmiş sorunlar var. Başta yoksulluk sorunu, kadın kimlik sorunu, ekolojik sorunlar ve birçok sorunun derinleştiğini görebiliyoruz. Bundan sonraki süreçte temel hedefimiz birlikte kontak kurarak ve koordineyi sağlayarak, burası için ne yapılması gerekiyorsa hızlı bir şekilde yapmak olacak. Bunun sözünü bir kez daha buradan verelim. Sizleri tekrardan kutluyoruz. En güzel şekliyle, en güzel haliyle buraya layıkıyla bir hizmet gerçekleştireceğinize inanıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Van’da çığ sonrası şaşırtan görüntü! Van’da çığ sonrası şaşırtan görüntü!

“BAHÇESARAY İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

31 Mart seçimlerinde demokratik hakkını kullanan Bahçesaray halkına teşekkür eden Eşbaşkan Abdullah Zeydan ise “Bahçesaray bizim çok önemsediğimiz bir yerdir. Dolayısıyla buraya da güçlü bir şekilde tebrik ziyaretine geldik. Bahçesaray’da gerçekten bizleri derinden yaralayan bir yoksulluk sorunu var. Bununla birlikte büyük bir yol sorunu var. Artık halkımız açısından eziyetten ziyade zulme dönüşmüş, büyük problemler yaratan hem maddi hem manevi olarak burada yaşayan halkımıza büyük külfetler doğuran büyük bir sorun. İnşallah buradaki bütün sorunları Büyükşehir Belediyemizin bütün imkânlarını seferber ederek, elimizde ne geliyorsa o ruhla, o bilinçle buradaki halkımıza hizmet sunmayı amaçlıyoruz. İnşallah eş başkanlarımız, belediye meclisimizle birlikte Bahçesaray’ımıza layık hizmetler üreteceğimize inanıyoruz. Biz tekrar burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizleri tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BAHÇESARAY HALKINA GÜZEL HİZMETLER ÜRETECEĞİMİZE İNANIYORUZ”

Bahçesaray Belediye Eş Başkanları Nebahat Benek ve Ayvaz Hazir da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir’imizin destekleri ile burada çok güzel çalışmalar yapacağımıza ve Bahçesaray halkına güzel hizmetler üreteceğimize inanıyoruz” dedi.

Eşbaşkanlar Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan ve beraberindeki heyet, ilçe halkı ve esnaf ziyaretinin ardından Çatak İlçesine geçti. Burada Belediyesi Çatak Belediye Eşbaşkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran’ı ziyaret eden Eşbaşkanlar ve beraberindekiler başarılarından dolayı Eşbaşkanları tebrik etti.

“ARTIK ÇALIŞMA ZAMANIDIR”

Çatak Belediyesi Ziyaretinde konuşan Eşbaşkan Neslihan Şedal, buradaki çalışma ve özverilerinden dolayı Çatak halkına teşekkür ederek, “Zor zamanlardan geçtik. Arkadaşlarımız her mahallemizde her evimizi ziyaret ederek, ciddi bir çalışma ortaya koydular. Bundan dolayı da sizleri tebrik ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki burada çok güzel çalışmalar yapılacak. Özellikle kadınlarımıza yönelik güzel şeyler ortaya konulacak. Sizlere tekrardan teşekkür ediyor ve sizleri kutluyoruz. Artık çalışma zamanıdır. Güzel çalışmalar ortaya koyacağımıza inanıyoruz” dedi.

DEM PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ MAHMUT DİNDAR “BUNDAN SONRA HALKIMIZ BİZLERDEN HİZMET BEKLİYOR”

DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar da Yapılan özverili çalışmalarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Gerek Çatak, Bahçesaray gerekse Gevaş zorlu süreçlerden geçti. Halkımızla birlikte zorlu bir mücadeleyi geride bıraktık. Bundan da büyük bir başarı sağladık. 13 ilçemiz ve Büyükşehir Belediyemizi aldık. Bundan sonra halkımız bizlerden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte şehrimiz halkımıza büyük hizmetler yapacağız. Partimiz adına tekrar sizleri ve Çatak eşbaşkanlarımızı tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

ÇATAK BELEDİYE EŞBAŞKANLARI; “BUNDAN SONRA ELBİRLİĞİ İLE HALKIMIZA HİZMET EDECEĞİZ”

Çatak Belediye Eşbaşkanları Reşat Eraslan ve Gülten Baran ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Seçim sürecindeki güzel bir çalışma ortaya koyduk. Ve güzel bir sonuç elde ettik. Bundan sonra da elbirliği ile halkımıza hizmet edeceğiz. Sizlerin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. İlçemize tekrar hoş geldiniz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Çatak Belediyesi ziyaretinin ardından Eşbaşkanlar ve beraberindeki heyet Çatak esnafı ve halkla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledikten sonra buradan ayrıldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ