Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performanslarla göz dolduran İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski şimdiden Avrupalı devlerin radarına girmiş durumda.

Gündeme gelen iddilara göre, sezonun geri kalanında 3 oyuncuyu da izlemek için Avrupa'nın farklı ekiplerinin scoutları tribünde yerini alacağı belirtildi.

FERDİ AVRUPA'YA DOĞRU...

Daha önce Ferdi'ye gelen teklifleri kabul etmeyen Fenerbahçe yönetimi, bu sezon sonunda oyuncuya gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak.

Geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor maçında Napoli ve Ajax yıldız, Ferdi Kadıoğlu'nu izlediler ve oyuncuya olumlu not verdiler. Ayrıca milli oyuncuyu Bayern Münih gibi Avrupa devleri de takibe almış durumda.

İSMAİL'E TEKLİF YAĞACAK

Son dönemde oynadığı futbolla dikkat çeken İsmail Yükse de bu sezon parlayan oyuncular arasında.

Van Valiliği TYP isim listesi belli oldu! İşte asil ve yedek isim listesi Van Valiliği TYP isim listesi belli oldu! İşte asil ve yedek isim listesi

Yönetim, Almanya ve İspanya'dan taliplerinin olduğu iddia edilen İsmail Yüksek için gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

DEVLERİN İLK TERCİHİ SZYMANSKI

Feyenoord'da yaşadığı şampiyonlukta parlayan Polonyalı yıldız Szymanski, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adetaiştah kabartıyor.

NAPOLİ VE PORTO DEVREYE GİRECEK

Fenerbahçe kariyerine müthiş başlayan ve 9.7 milyon Euro'ya transfer edilen Szymanski için Napoli ve Porto'nun ciddi talipler olduğu belirtiliyor.

Sözleşmesi 2027 senesinde bitecek futbolcu konusunda Fenerbahçe, satılması için transfer için rekor bonservis istiyor Szymanski, sarı-lacivertli forma ile bu sezon 18 maça çıktı ve takımına 9 gol 5 asistlik katkı yaptı.

Kaynak: EN SONHABER