AK Parti'de 25 Şubat Cumartesi günü yapılacak miting için son hazırlıklar yapılıyor.

AK Parti'nin A Takımı, Merkez Yürütme Kurulu Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. 4.5 saat süren toplantıda kampanya süreci ele alındı.

Cumartesi günü Ankara Arena'da adeta gövde gösterisi yapacak AK Parti mitinginde yeni şarkılar, sloganlar görücüye çıkacak.

 

O İSİMLERE DAVET YOK

O toplantı için AK Parti'nin kuruluşundan bu yana görev yapan bir çok isme davet gitti. AK Parti yönetimi, ihraç edilenler ve istifa edenler hariç herkesi orada görmek istiyor. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski başbakanlardan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile eski bakanlar davetliler arasında. Davetiyelerin yanı sıra telefonla aranarak çağrıldılar. Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu yurtdışında olduğu için katılamayacak, Bülent Arınç ise orada olacak.

Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bir mesaj göndereceği belirtiliyor.

 

YABANCI DAVETLİLER

Toplantının yabancı konukları da olacak. Ankara'da görev yapan yabancı misyon temsilcileri, büyükelçilere de davetiyeler gönderilmeye başlandı. Kurultaylarda olduğu gibi diğer siyasi partilerden temsilci ise davet edilmedi.

AK Parti MYK'nın perşembe günü bir kez daha toplanması bekleniyor. O toplantıda çalışmalara son şekli verilecek.

 

BAŞBAKAN BAKANLARLA YEMEKTE BULUŞACAK

Cumartesi günü Arena'da miting startının verilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım, eski vekil ve bakanlarla 18.00'de yemekte buluşacak, onların da sahaya inmesini isteyecek.


KAYNAK - HABERTÜRK

Editör: TE Bilisim