Bölge Bayi ve ana bayi toplantılarını Konya’da gerçekleştiren Akınsoft, Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikası da hizmete açtı. Ürettiği sektörel yazılımları ve robotik teknolojiler alanındaki çalışmalarıyla da ülkemizde ileri teknolojiye ivme kazandıran AKINSOFT, başarılarını devam ettirmenin yanı sıra çözüm ortaklarıyla etkili iletişim ortamları oluşturuyor.

 

20-23 Nisan‘da Konya Rixos Otel'de düzenlenen AKINSOFT bölge bayi ve ana bayi toplantısında çözüm ortakları yoğun ve bir o kadar keyifli bir organizasyonla karşılandı. Son kullanıcılara daha kaliteli ve kusursuz hizmet götürülmesi amaçlanan AKINSOFT bölge bayi ve ana bayi toplantıları’nda, ilk gün AKINSOFT ana bayileri için toplantılar düzenlenirken, organizasyonun ikinci gününde AKINSOFT çözüm ortaklarına henüz resmi açılışı yapılmayan dünyanın ve Türkiye'nin ilk İnsansı Robot fabrikası AKINROBOTICS tanıtıldı.


İLK ZİYARETÇİLER ONLAR OLDU

Ziyarette AKINSOFT çözüm ortakları geleceğin teknolojisinin ve tarihe adını yazdıracak olan AKINROBOTICS 'in ilk ziyaretçileri oldular. Aynı gün akşam düzenlenen Gala gecesinde AKINSOFT çözüm ortakları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Etkinliğin 3. Günün de AKINSOFT bölge bayileriyle gün boyu süren verimli bir toplantı gerçekleştirildi. AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın ve üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantılarda bayilik sistemi, pazarlama faaliyetleri, performans sistemi ve Ar-Ge faaliyetleri gibi konular görüşüldü. Dünya devi olma yolunda hızla ilerleyen ve Türkiye’de bilişimin öncülüğünü yapan AKINSOFT, her anı verimli geçen bölge bayi ve ana bayi toplantısıyla yeni dönemde de başarıdan başarıya koşmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim